Mi a véleményetek az otthonra megvásárolható magzati szívhanghallgató készülékekről?
Érdemes beszerezni egyet, vagy inkább csak ártana a babának? Annyira ellentétes információkat olvasni a neten. Megnyugtatásból szeretném csak két uh közöttre, heti egy alkalommal használnám nagyjából. Vagy esetleg a védőnőt meg lehet ilyenre kérni?
15+3 hkm
Angelsounds van nekunk, 12 hetes kortol hasznaljuk es szuper. Naponta-ketnaponta par masodperc, hogy tudjam, minden rendben, ennyi nem art a babanak (megkerdeztem a vedonot, de ra is van irva). Nekem viszont rengeteget segitett a rendszeres mozgasokig, mert tudtam hogy el :) (elozo terhessegem vetelessel vegzodott).
Most is, ha lusti napja van, par oraja meg sem mozdul, akkor csak megkeresem a kis szivet (3 masodperc), es tudom hogy jol van csak alszik :)
Én is akartam venni, de kb. a 18. héttől ajánlják (előtte nem biztos, hogy a babát hallod, hanem a saját ütőeredet, és beparázol, hogy biztos baj van. De a 18. héttől meg már mozog, ami nagyon megnyugtató. Így végül nem volt rá szükségem.
A védőnőt meg lehet kérni, de az enyém pl. a 20. héten nem találta meg a szívhangot. Még szerencse, hogy éreztem, hogy mozog a baba, különben biztos elájultam volna.... Én is parás vagyok.
Nekünk is AngelSound van. Én használtan vettem, és nem bántam meg. Egy vetélés után én nagyon aggódó voltam. Igaz 14. hétig talán egyszer, ha megtaláltam a babát, de utána mindig sikerült hamar. Engem reggelente megnyugtatott, hogy munka előtt meghallgattam :) Nem sokat egy fél perc és máris vidáman mentem munkába. Míg picik nem zavarják őket....
Mikor már tényleg minden nap éreztem a ficánkolását kb 20. héttől már nem hallgatóztam csak heti egyszer vagy kétszer, ha nagyon nem akart mozdulni..
25. héttől érzem erősebben, és azóta igen is zavarja a készülék :) Egyszer csuklott gondoltam meghallgatom milyen... hát úgy megijedt, hogy földrengést generált a pocakomban és a csuklást is abbahagyta :D Azóta inkább nem piszkálom :) Minél nagyobbak annál jobban érzik, hogy valami ott van. De minden esetre engem megnyugtatott a készülék nagyon sokszor. Védőnő és nőgyógyász is mondta, hogy nem árt a picinek, max nekünk, ha nem találnánk vele a picit :) Boldog babavárást :)
27hkm
Pont addig volt nekem nagyon jó, amíg nem éreztem a mozgását. 9 hetesen vettem elő most először, rögtön megtaláltam. Ma már ritkábban használom.
Legutóbb ez az eszköz szólt, hogy vége van... :-(
21 hkm
Nekem is angelsounds van. 9 hetesen használtam először. És töjélefesen működik azóta is. Már kevesebbet használom. Mert máf érzem ahogy mocorog :D és igen kellemetlen ha belerúg a készülékbe...
:)
18hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!