6-7 hetes kismamák, hogy vagytok? Voltatok már orvosnál?
Én menzesz előtt csináltam tesztet mert nem bírtam várni és pozi lett. Elmentem a nődokihoz nála is pozi lett 4 hetesre tippelte.
2 hét múlva mentem vissza akkor volt 6 hetes ,mondta , hogy méhen belül van , lát petezsákot és embrió kezdeményt megint 2 hét...a 8. héten már volt szívhang kiadta a papírt hogy a terhesség bizonyos védőnőhöz irányít.
A védőnő kiállította a kiskönyvet és kiadott mindent, hogy milyen vizsgálatokra kérjek beutalót a házidokitól meg a nőgyogyitól...ebben van minden...vérvétel, vizelet, EKG, fogászat stb...itt tartok a 9. hétnél , a 6. 7. héten volt mellfeszülés és enyhe rosszullét..elmúltak..hol feljöttekk hol eltűntek...most 2 naponta egyszer jön a róka, de csak ha húst erőltetek , de am húsundorom van...úgyhogy átmentem vegába :D
6. héten CRL ( ülőmagasság) 9,5 mm
8. héten 17 mm
9. héten 22,4 mm
5+1-en 7mm petezsák, 2-3mm benne szikhólyag sejthető
7+3-en szívcső pulzálás, crl 11mm
Előző vagyok: én azért mentem ilyen korán, mert akkorra hívott be az orvos, és amúgyis tudni akartam minél előbb, hogy jó helyen van-e, látható-e petezsák, engem megnyugtatott.
Tüneteim a 6. héttől kezdődtek, hányinger és puffadás, de egyik sem állandóan szerencsére.
24hkm
Szia,én pont ma kezdtem a 7.hetet.Először 5 hetesen voltam UH,előző vetélés miatt,akkor 6mm petezsák látszódott,meg szikhólyag sejthető.
Most kedden kell visszamennem,2-3 napja folyamat émelygek,bármilyen kajára gondolok,elhánynám magam :( de nem baj,így van ez rendjén.2 nap alatt -1kg.
pici mellfájdalom van,meg megnőttek.nagyon várom a dokit.
előző terhességem missed ab-al végződött 9 hetesen szívhang hiányában,de ott már műtét előtt abba maradtak a tünetek.Most tudom,hiszem,hogy minden rendben van!És kedden látni fogom a szívműködést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!