Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Angliai kismamak es anyukak!...

Angliai kismamak es anyukak! Melyik magam uh-n voltatok? Melyik ceget ajanljatok?

Figyelt kérdés
Milyen tapasztalatotok van? Koszonom
2014. nov. 28. 14:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Attol fugg, hol elsz. En a GP care-nel voltam, itt ez a legolcsobb.8 hetesen mentem, az elsonel 7 hetesen. Az elso sajnos missed ab volt, ures petezsakkal. Rettento kedvesek voltak, egyutterzok, azonnal inteztek a korhazi, allami UH-t, hogy megegyszer ellenorizzek. A masodiknal foto kaptam, sokai vizsgaltak, lepapiroztak mindent. Teljesen meg voltam elegedve.
2014. nov. 28. 16:52
 2/6 A kérdező kommentje:

Koszonom 😊 ok csak Bristolban vannak ha jol latom. Mikor voltal uh-n? Mennyibe kerult egy uh (ami nem babamozi hanem uh vizsgalat). Talaltam egy szimpatikusnak tuno oldalt, naluk £160 de mindenki szerint tul draga. Babamozi £37 de nekem az a fontos, hogy ok megnezzek mindene jol fejlodik. Ha megszuletik ugy is gyonyorkodhetem benne eletem vegeig.

Sajnalom a vetelest 😔 nekem is volt 😡

2014. nov. 28. 18:17
 3/6 A kérdező kommentje:
2014. nov. 28. 18:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Én a baby boo-nál voltam 149-et fizettem, de ez csak babamozi volt, úgy értem nem diagnosztikai. Csak az arcát nézték. Nézd meg jól mindegyiket és ha olyat akarsz, hogy csekkolják rendesen a szerveit is, meg minden, akkor diagnosztikásat keress. Egyébként nagyon aranyosak, kedvesek voltak. Tulajdonképpen én 3 helyen voltam már 3 terhességgel. Az első hely az Prestonban volt, de sajnos ők megszűntek, pedig odamentem volna vissza. Első szülöttemmel 27+ mentem és ott diagnosztikai babamozi volt 2010-ben, 180-at fizettem. 2. alkalommal 3. terhességemmel mentem- 2. terhességem vetéléssel végződött, ezért mentem egy korai uh-ra 3. terhességgel. Sajnos ott mondták meg 8 hetesen, hogy elhalt a terhesség. Olyan rendesek voltak, nem kellett kifizetnem az uh-ot. Csak azért nem mentem oda vissza a 4. terhességemmel, mert találtam egy közelebbit. 4. terhességemmel szerencsére sikerült egy korai uh-ot kisírni a korháztól, így nem kellett korai magán uh-ra mennem. Igy 4. terhességemmel 28+4 mentem. Ez már HD-be ment. Nagyon állat volt:D Első lányommal közel nem kaptam olyan tiszta képet az arcáról, mint most, de már annak is akkor nagyon örültünk. Most még jobban össze tudom majd hasonlítani, hogy mennyire hasonlít a kép és a baba. 36+3 vagyok.

Diagnosztikaira menj mindenképp, én már bánom, hogy nem arra mentem, kicsit lett volna messzebb.

Szerintem mindenütt aranyosak és kedvesek, a lényeg, hogy mit kínálnak és 150 körüli összegnél már nem számít 10-20 font, válaszd azt, amelyik többet kínál.

2014. nov. 28. 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Kedves utolso: Honnan tudom, hogy diagnosztikai-e az ultrahang vizsgalat?
2014. dec. 2. 13:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Az oda van írva a honlapra, de ha nincs, akkor felhívod őket és megkérdezed. Ahova én mentem, oda ki volt írva a honlapra, hogy "non diagnostic scan".
2014. dec. 2. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!