Szerintetek a sok köhögés árthat a kis magzatomnak? 8 hetes vagyok sajnos torokgyulladásom volt hőemelkedéssel, voltam is orvosnál. Már jól vagyok, de sokat köhögök. Mindenhol olvastam, hogy nem árt a köhögés. Ti is voltatok így?
Nekem a sós vizes gargalizálás segített a torokfájásra. Szedtem homeós bogyókat, de nem láttam változást, sajnos.
Igazából én is kb a 8 héttől mindenen átestem, most a 16 hétben vagyok és megint fáj a torkom :-(
szia! a köhögés önmagában nem árt. Én a 6. héten kaptam be egy jó kis vírusos mandulagyulladást. Én 39-40 fokos lázzal feküdtem két napig, gyógyszert is szedtem, mert nem tudtam hogy terhes vagyok. Szerencsére meg maradt a babó, már 21. hetes vagyok, egészségesnek tűnik. A lényeg hogy a hőemelkedést, lázat mindenképp kezelni kell, arra nagyon figyelj, hogy ha érzed hogy menne fel, akkor borogasd a végtagjaid, esetleg vegyél langyos zuhanyt, ha belázasodsz mindenképp vegyél be lázcsillapítót (panadolt. pl lehet tudtommal). Nekem antibiotikumot is írtak - már a terhesség tudatában.
A köhögés miatt ne aggódj, a sós vízes gargarizálás fertőtlenít és nyákoldó, úgyhogy azt még ajánlom. Köhögéscsillapító a méz, és amennyire tudom a vörös hagymából főzött tea is. jobbulást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!