Ti mikor voltatok először orvosnál?
Ma egy hete teszteltem (két teszt) pozitívat. A Clearblue akkor 3+-t mutatott. Január 2-án jött meg utoljára és most pénteken megyek először dokihoz.
Szerintetek látni fog már valamit? Én még azt sem tudom elhinni, hogy terhes vagyok... ugye nem mutat csak úgy pozitívat a teszt? Egy éve várunk már babára. Annyira félek, hogy még sem vagyok az :(
Szia! Első terhességemkor 6+5-nél voltam először vizsgálaton, akkor màr volt szívhang is. Most január 1-jén jött meg utoljàra, bár kb egy héttel később fogant így úgy számolok hogy ma vagyok 5+6. Egy hét múlva megyek az első ultrahangra, akkor leszek 6+6 vagy picit több (hàla a nem pontos ciklusomnak, nem tudom...)
Szerintem màr látni fognak biztosan, mert nem rohanták azonnal! :)
Hogy vagy egyébként, hogy viseled? Tünetek? Minden jót kívánok!
Én 4 hetesen voltam először, de csak azért, mert vérezgettem is a pozitív teszt mellett. Akkor még nem látszódott semmi, viszont 2 hét múlva már a kis szíve is ott pulzált a képernyőn. Mivel te most az 5. héten lehetsz, szerintem hs mást nem, szikhólyagot fog már látni. De lehet, hogy érdemes lenne a 6. hetet megvárni.
A Clearblue az egyik legjobb teszt, biztos, hogy igazat mond! Gratulálok!
Köszönöm :)
Olyan nagy tüneteim nincsenek talán ilyen tompa hányinger és sokat pisilek. Te? Én is gratulálok :)
Nekem is január 2-án jött meg utoljára :) de napokig csak halvány pozitív volt
Én jövő kedden megyek dokihoz, remélem már lesz szívhang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!