Ti mikor voltatok először orvosnál?
Ma egy hete teszteltem (két teszt) pozitívat. A Clearblue akkor 3+-t mutatott. Január 2-án jött meg utoljára és most pénteken megyek először dokihoz.
Szerintetek látni fog már valamit? Én még azt sem tudom elhinni, hogy terhes vagyok... ugye nem mutat csak úgy pozitívat a teszt? Egy éve várunk már babára. Annyira félek, hogy még sem vagyok az :(
Én az első babámnál (mivel 40-45 napos ciklusaim voltak, összevissza, elvileg peteérésem se volt a doki szerint -mégis vhogy terhes lettem) nem tudtam honnan számoljam a baba korát, (mivel az utolsó mensi biztosan fals eredmény lett volna) így mentem, amikor gondoltam :) Méretei alapján 7 hetes körül volt, volt már szívhang.
Második babára nagyon vártunk már, így vele hamar rohantam orvoshoz ( 4-5 hét körül amikor semmit se látott még, azt mondta, csak meg fog jönni ). Egy hét múlva már látott kis szikhólyagot, de szívhangot nem. Akkor tudtam az utolsó mensit pár nap pontossággal, így azt gondoltam, időben vagyunk, ehhez képest nagy csalódás és aggodalom volt, amikor azt mondta a doki hogy hát már lennie kéne szívhangnak, készüljek fel, hogy lehet ez inkább korai vetélés lesz (nem fejlődik jól ). Borzasztó 1 hét jött.
Mire legközelebb mentem, már volt szívhang és utána is minden oké volt.
A harmadik gyereknél már eleve kiszámoltam és csak 7+3 nál mentem, ne kelljen ezt a parát átélni.
Volt szívhang, minden oké .
Mindig aznap töltöd be, amilyen nap volt az utolsó menstruációd. Neked szerda, így az lesz mindig a forduló. Ma vagy 5+5-ön.
Szerdán lesz meg a kerek 6 hét, pénteken 6+2.
Elsővel 6+4-en voltam, volt pulzálás.
Másodikkal 6+2-n még nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!