Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mikor voltatok először...

Ti mikor voltatok először orvosnál?

Figyelt kérdés

Ma egy hete teszteltem (két teszt) pozitívat. A Clearblue akkor 3+-t mutatott. Január 2-án jött meg utoljára és most pénteken megyek először dokihoz.

Szerintetek látni fog már valamit? Én még azt sem tudom elhinni, hogy terhes vagyok... ugye nem mutat csak úgy pozitívat a teszt? Egy éve várunk már babára. Annyira félek, hogy még sem vagyok az :(

2019. febr. 11. 10:17
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Nektek ilyenkor már volt rosszullét? Létezik, hogy megúszom ennyivel?:D olyan jó lenne....
2019. febr. 11. 10:50
 12/27 anonim ***** válasza:

Én az első babámnál (mivel 40-45 napos ciklusaim voltak, összevissza, elvileg peteérésem se volt a doki szerint -mégis vhogy terhes lettem) nem tudtam honnan számoljam a baba korát, (mivel az utolsó mensi biztosan fals eredmény lett volna) így mentem, amikor gondoltam :) Méretei alapján 7 hetes körül volt, volt már szívhang.

Második babára nagyon vártunk már, így vele hamar rohantam orvoshoz ( 4-5 hét körül amikor semmit se látott még, azt mondta, csak meg fog jönni ). Egy hét múlva már látott kis szikhólyagot, de szívhangot nem. Akkor tudtam az utolsó mensit pár nap pontossággal, így azt gondoltam, időben vagyunk, ehhez képest nagy csalódás és aggodalom volt, amikor azt mondta a doki hogy hát már lennie kéne szívhangnak, készüljek fel, hogy lehet ez inkább korai vetélés lesz (nem fejlődik jól ). Borzasztó 1 hét jött.

Mire legközelebb mentem, már volt szívhang és utána is minden oké volt.

A harmadik gyereknél már eleve kiszámoltam és csak 7+3 nál mentem, ne kelljen ezt a parát átélni.

Volt szívhang, minden oké .

2019. febr. 11. 10:54
 13/27 anonim válasza:
5ös és 10-es vagyok. Nekem egyelőre a pufffadáson és a gyakori pisilésen kívül semmi nincs :) de szerintem még bármi lehet... még az elején vagyunk . De reméljük így marad :)
2019. febr. 11. 10:54
 14/27 anonim ***** válasza:
12 es vagyok, a rosszullétről : nekem ennyire az elején még csak a cicim fájt és feszült nagyon. A rosszullétek mindig a 7.hét után kezdődtek, de akkor aztán istenesen...12-13. hétig tartott.
2019. febr. 11. 10:55
 15/27 anonim ***** válasza:

Mindig aznap töltöd be, amilyen nap volt az utolsó menstruációd. Neked szerda, így az lesz mindig a forduló. Ma vagy 5+5-ön.

Szerdán lesz meg a kerek 6 hét, pénteken 6+2.

Elsővel 6+4-en voltam, volt pulzálás.

Másodikkal 6+2-n még nem volt.

2019. febr. 11. 11:18
 16/27 anonim ***** válasza:
Elsőnek 6+3 voltam. Akkor még csak a cicim fájt. Utána 7 hetesen kezdődött a hányinger ami azóta (11+4 vagyok) is tart. És nem ám reggel. Van hogy egész nap 😵 Remélem elmúlik a 12. hét után, bár volt aki azt mesélte nekem, hogy neki végig megmaradt
2019. febr. 11. 11:32
 17/27 A kérdező kommentje:
Ha van kedvetek csatlakozni van facebookon egy csoport 2019. októberi babák néven :) aki pedig előrébb tart van 2019. szeptemberi babák is :)
2019. febr. 11. 12:06
 18/27 anonim ***** válasza:
7 hetesen mentem eloszor, mar volt szivhang.
2019. febr. 11. 12:18
 19/27 anonim ***** válasza:
Elsonel pont 9 hetesen, masodiknal pont 8 hetesen.
2019. febr. 11. 16:45
 20/27 anonim válasza:
Majd írj pénteken, hogy mi volt :)
2019. febr. 13. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!