Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek nem olyan nemű lett a...

Akinek nem olyan nemű lett a babája mint amire vágyott, hogyan tudta elfogadni, szeretni?

Figyelt kérdés
Én mindig is kislányt szerettem volna. Első gyermekem kisfiú lett, úgy voltam vele sebaj majd a második. Azóta megszületett és imádom, else tudnám képzelni, hogy egy kislány legyen helyette. Most várjuk a második babánkat és kiderült, hogy megint fiú. Azóta teljesen kivagyok, sírok mert nagyon lányt szerettem volna. Aki volt már hasonló helyzetben, hogy dolgozta fel, hogy élte meg ezt az egész terhességet és szülés után? ( Az olyan válaszok, hogy örüljek, hogy egészséges meg, hogy másnak babája se lehet és örüljek... kíméljenek)
2018. dec. 21. 13:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
39%

Hát én nem kíméllek!

Örülj, hogy másodszorra is megadatik neked egy gyerkőc, egészségesen!

Nem azon kell keseregni ami nincs, annak örülni ami van!

2018. dec. 22. 09:41
 22/23 anonim ***** válasza:
36%
Ha valaki a nemet miatt nem szereti a gyerekét, az nem érdemel gyereket. Komolyan szomorú, hogy milyen emberek szaporodnak.
2018. dec. 22. 11:38
 23/23 A kérdező kommentje:
Olyan érdekes, a mai nap már teljesen úgy érzem, hogy jobban örülök a fiú babának. Mintha teljesen átált volna az agyam rá és most eggyáltalán nem vágyom a kislányra. Más is volt így?
2018. dec. 24. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!