Ha két terhesség teljesen különböző, elsőnél rosszullétek és egyéb a másodiknál semmi tünet, utalhat arra, hogy más nemű lesz a baba?
(Volt 16 évesen egy abortuszom, azt nagyon rosszul viseltem, folyamatosan hánytam, szédültem, el is ájultam, de hát ott nem derült ki a neme.)
Első kettő gyerekemnél semmi bajom nem volt soha. Egy kóbor rosszullétem sem volt sosem. Ha nem nőtt volna a hasam és nem mocorogtak volna, fel sem tűnik a terhesség. Első fiú, második lány. A 3nál sem volt semmi bajom, de az missed ab. lett. Most újra babát várunk, ezt elég nehezen viselem. Nem igazán mondhatnám, hogy rosszulléteim vannak, bár a terhesvitamint nem bírom szedni, mert attól hánytam, de egyéb tünetem nincs. Inkább fáradtabb vagyok, bár ez betudható a 2 éves örökmozgó lányomnak is, aki nappal nem alszik, éjjel is elég rosszul. 17 hetes vagyok, de hiába szedem a magnéziumot, eléggé keményedik a hasam (pihenés meg nem kivitelezhető). Most is lányt várunk.
Elsőnél folyamatos hányinger, hányás, még vészes hányásom is volt, 1 hétig feküdtem miatta.
Végig alig mozgott amúgy, passzív baba volt.
Második, és harmadik: 2-2 hányás, leginkább éhgyomorra bevett terhesvitamin miatt, de ennyi. Csak az extra alacsony vérnyomás kínzott, gyakran voltam ájulás közelében.
Rengeteget mozogtak.
3 lányom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!