Ha két terhesség teljesen különböző, elsőnél rosszullétek és egyéb a másodiknál semmi tünet, utalhat arra, hogy más nemű lesz a baba?
Semmi összefüggés nincs szerintem.
1 gyerek fiú, 2 hét non stop migrénem, hányingerem volt de az ágyból fel nem bírtam kelni féle, 2 hét után mintha elvágták volna úgy megszűnt, semmi más tünetem nem volt. Vele a hagymás tojásrántottát kívántam kenyérrel, hetekig ezen éltem.
2.gyerem lány. 17 hétig folyamatos émelygés hányinger, a vége felé fáradtság,élni nincs kedvem hangulat. Vele volt a legnehezebb a terhesség. Fulladtam, sok volt a savam, nem kaotam levegőt. Hamburgert kívántam.
3.még pocakban, 36hetes, álomkor félidőig. De fizikàlisan, energia stb szempontból a legjobb. Vele étvágytalanabb, kajától evésközben öklendezős, édeset kívánós vagyok.
Úgyhogy az 1 fiú 2 lányos terhességem homlokegyenest más és más.
Az első terhességemnél a 6.héttől a 10.hétig rosszul voltam, fiam lett.
Most a 6.héttől a 8.hétig tartott a hányós, émelygős korszak, kislány van a pocakban. Szóval én fiúval is és lánnyal is ugyanolyan rosszul voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!