Másfél évvel a szoptatás befejezése után ha megnyomom a mellem jöhet még belőle tej? Esetleg egy újabb terhességre utalhat?
Vannak egyéb tünetek is.
Fejfájás,szédülés,enyhe fáradtság, hízás (főleg hasi.
Vannak egyébként más egyéb problémáim is,igy nemtudom melyikre fogjam a tüneteket.
Viszont most kíváncsiságból megnyomtam a melleimet többször is és jön belőle tej.
Ez normális ennyi idő után?
Pénteken múlt el a menzeszem, ami kicsit kevesebb volt mint máskor, de volt görcsölés az első napon ahogy mindig.
Minden hónapban megjött idáig időre.
Megszakítással védekezünk már 8 éve, de a kisfiúnk csak akkor fogant meg amikor már tudatosan ráálltunk a dologra.
Egyébként kifejezetten kezd terhes hasam lenni.
Az a helyzet hogy anyám 4 hónapos terhes volt már a hugommal mikor kiderült, mert addig menstruált, pont úgy mint amikor nem volt terhes.
Egyébként van pajzsmirigy betegségem, bár eddig a hormonokkal nem volt gond.
Göbös a pajzsmirigyem és meg is van nagyobbodva.
Műteni fognak.
Inzulinrezisztenciára már egy ideje gyanakszom, fogok vizsgálatot kérni.
Tesztet nem csináltam, mivel épp a héten menstruáltam.
Viszont eléggé furcsa hogy jön a tej a mellemből.
Nekem is jön, én 16 hónapja nem szoptatok.
Nezettem egy prolaktin szintet,ég persze teljes labort, és megesküdtem volna h magas lesz! Terhesség előtt erre gyógyszert szedtem... . Mindegy az más tészta. De csoda mert teljesen rendben van a prolaktin szintem!:) tehát hiába jön belőle nyomásra tej.
Persze ez nem jelenti azt h neked nem lehet magas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!