Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetes terhes vagyok és nem...

19 hetes terhes vagyok és nem érzem a magazt mozgást nagy baj ez?

Figyelt kérdés

Kereken 19 hetes terhes vagyok. De nem érzek semmit. A lepény a hátsó falon van. Tegnap voltam UH és az mondák, hogy a magzatmozgás élénk. Sajnos megint nem a dokim volt, így nem tudtam kérdezni semmit.

Ja és van rajtam súlyfelesleg PCO miatt!

Köszi a válaszokat

2010. jún. 24. 08:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne izgulj. Én "csak" a 21. héten éreztem a babámat, élénken mozogni pedig a 24. héten, pedig második baba. Pedig mondták, hogy mivel vékony vagyok hamarabb fogom érezni. Az ultrahangon pedig látták mocorogni a babádat az a lényeg. Sok mende-monda kering a terhesség körül, nekem 10-ből 9 nem jött be. Boldog babavárást és nyugi!
2010. jún. 24. 08:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem kell aggódni, van aki később kezdi el érezni, én kb. a 21. héten kezdtem el érezni, de nem voltam biztos benne, hogy a babám az (ez az első terhességem) Nekem is van /volt PCO-m és egy adag súlyfelesleg is.

37.km

3/4 anonim ***** válasza:

Ha az UH-on minden rendben volt, akkor nincs okod aggodalomra! :) Nem mindenki érzi korán, főleg, ha első baba. De olyan is van, hogy valaki már esküdni merne, hogy a babát érzi, pedig az még nem is az. Én 16 hetesen éreztem először. Én vékony vagyok és nem is gondoltam, hogy az lenne. Csak mondtam a kolléganőmnek (2 gyerekes), hogy olyan fura rebegéseket érzek a hasam alsó felében és ő mondta, hogy az már lehet, hogy a baba. Akkor kezdtem el figyelgetni és 2 napon belül beigazolódott, mivel ugyanott, ugyanolyan mocorgást éreztem. Mintha egy lepke verdesne a szárnyaival, vagy pici, apró buborékok szállnának. Én egyébként akkor éreztem jobban, amikor háton feküdtem.

Ne aggódj, fogod még érezni eleget, sőt! Olyan is lesz, mikor majd azt kívánod, hogy csak egy kicsit csituljon már! :D

Boldog babavárást!

4/4 anonim ***** válasza:
eggyáltalán nem baj sokan csak 22-23 héten érzik.Nem vagy egyedül,ne aggódj!Ha az UH-n rendben van minden akkor feleslegesen aggódsz!Kellemes babavárást!
2010. jún. 24. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!