17 hetes terhes vagyok és azt vettem észre, hogyha nyugalmi helyzetben vagyok, látom a hasamon a mozgást, illetve olyan pici lüktetést, mintha a szíve dobogna a kicsinek. Más is tapasztalt ennyi idősen hasonlót, vagy csak beképzelem magamnak?
Alkat kérdése, akár lehet is, hogy már látsz valami mozgást. De az is biztos, hogy az ember terhesen képzel ezt azt:-) De ez persze nem baj:-)
Én csak huszonpárhetesen láttam kívülről a mozgását
Ne hari, de szerintem csak beképzeled magadnak. A kismamik átlag 16-20 hetesen érzik meg először a baba mozgását. És az egyelőre nem egy erőteljes mozgás. Bélmozgáshoz hasonlítják. Szerintem egyelőre még nem láthatod, hogy mozog a pociban a baba, max érezheted. A szíve? Na az szerintem tuti nem az. A lüktetés inkább a te lüktetésed. :) Figyeld meg, ahogy a szíved ver, úgy lüktet a hasad. Ez még nem a pici.
Azért ne add fel. Én is szoktam figyelni a pocaklakóm. :) Egyelőre csak nagyon ritkán észlelek mocorgást odabentről, de akkor tuti boxol. :)
Boldog babavárást!
18 hetes kismami
Én is azt hittem, hogy a szívdobogását látom a hasamon, amikor hanyatt feküdtem, izgatottan mutattam a férjemnek (aki biológus),ő meg csak nevetett, hogy az az én hasi artériám.
Szerintem nemsokára érezni fogod a mocorgását, türelem :-)
34 hetes
Én nem állítottam, hogy nem láthatja egy kismama a mocorgást. :) Csak később. Nem 17 hetesen. Csak azt mondom, hogy a pici szívverését nem láthatja.
A 18 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!