20 hetes és 84kg terhes vagyok. Az normális, hogy még nem éreztem magzat mozgást?
Figyelt kérdés
2008. dec. 5. 10:10
1/6 anonim válasza:
Nem tudom milyen magas vagy, de szerintem ha picit duci vagy akkor normális, hogy nem érzed. Szerintem! Majd fogod!!!Boldog babavárást!
2/6 anonim válasza:
Szia!Én is 20 hetes vagyok,első babás és kb. 1 hete érzem,hogy mocorog,de amikor 18 hetesen voltam a dokinál és kérdeztem,azt mondta,hogy ne aggódjak,van aki csak 22-23 hetesen érzi először de szerinte én hamarabb is érezhetem,mert vékony testalkatú vagyok és aki kicsit teltebb,az emiatt később érezheti.Szóval szerintem ne aggódj,hamarosan érezni fogod,ahogy mocorog.Boldog babavárást!
3/6 anonim válasza:
Azt mondják, hogy az első baba mozgását később lehet érezni, illetve ha valakin több a felesleg (remélem nem bántalak meg, nem ez a célom, meg egyébként azt sem tudom, hogy hogyan nézel ki, akkor is később érzi a baba mozgását. Én 18 hetesen éreztem először a picit, de én akkor 65 kg voltam. Kérdezz rá a védőnődnél vagy a dokidnál.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2008. dec. 5. 10:17
5/6 anonim válasza:
én is 84 kiló körül voltam és a 16. héttől éreztem. ezzel nem téged akarlak megijeszteni, hanem azt akarom bizonyítani, hogy a testsúlynak semmi köze ahhoz, hogy ki mikor érzi. A méhedben rugdal nem a hasadban.
6/6 anonim válasza:
4KG-val vagy nehezebb nállam.Nyugodj meg,nekem a 22hétben volt egyértelmü,rendszeres mozgás,de az is csak reggel és este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!