Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit mozog a 18 hetes...

Mennyit mozog a 18 hetes magzat? 18 hetes terhes vagyok. Vannak napok, hogy nagyon aktív a kicsi de van olyan, hogy alig érzem. Ez normális?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 19:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem 18 hetesen még egyáltalán nem mozgott. 21 hetesen éreztem először. Most mindjárt 30 hetes leszek és még mindig ott tartok, hogy reggel és este nagyon intenzív viszont napközben szinte nem is mozog, legalábbis nem érzem. Amikor először elkezdett mocorogni a babám, nekem a doki fel is hívta a figyelmemet rá, hogy azon ne kezdjek el aggódni, hogy 1-2 napig intenzíven mozog, aztán 1-2 napig nem igazán. Szerintem emiatt te se idegeskedj.
2010. ápr. 25. 19:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is reggel és este volt aktív a babám, mikor az ágyban pihentem még.De amikor jött az esős-borongós idő, napokig meg se mozdult.Nyugi, ne izgulj!Gratulálok!
2010. ápr. 25. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!