Milyen hatása van, ha a fogyókúrát, mozgást hirtelen
abbahagyom, amikor kiderül, hogy terhes vagyok? Valaki
segítsen lécci!
Figyelt kérdés
Januártól próbálkozunk a kistesóval, addigre szeretnék 5 kilót fogyni, ami nálam csak fogyókúrával és napi szintű biciklivel+ tornával megy. Már csinálom egy ideje, nem most kezdeném.
Az a gondom, hogy babásan ugye nem lehet fogyózni, viszont ha hirtelen abbahagyom, akkor hirtelen fog felugrani a súlyom?
Aki volt hasonló helyzetben hogy csinálta?
Többen tanácsoltak, hogy ne most akarjak fogyni, hanem majd a szülés után, de szerintem nagyon sokat számít a kiinduló súly.
2009. szept. 20. 10:46
1/7 anonim válasza:
Sajnos en 23kg-ot hiztam...persze nem sajat dontesem volt a sportolas(bringazas is) abbahagyasa, de verezgettem.Viszont egy egeszseges terhessegnel nem kell mindent elhagyni, csak kicsit visszafogottabban kell tornazni(terhestorna,uszas) ill. nem fogyozni kell hanem odafigyelni a taplalkozas osszetetelere.
2009. szept. 20. 10:58
2/7 anonim válasza:
Nem keseritelek el ,de mi elkeztünk probálkozni a babával januárba és én ugye nagy fogyokurába keztem nem sokat akartam,kb 6 kg az le is ment szépen de februárba kiderült babát várok abba hagytam a fogyokurát.Lehet ez egyéntöl meg alkattól is függ de amit nagy nehezen lefogytam nekem nagyon gyorsan visszajött amikor betöltöttem a 12 hetet addigra visszajött az a 6kg.Most vagyok 33 hetes terhess és idáig 20 kg jött rám,de most már nem érdekel fontosabb a baba egészsége.Majd visszafogyom.Ugyhogy kitartás és inkább gondoj a babára.
2009. szept. 20. 10:59
3/7 anonim válasza:
A drasztikus fogyokura sosem jó,mindegy hogy terhes e az ember vagy nem. Ha babát vársz,akkor is odalehet figyelni az étkezésre,hogy ne péksüteményt kennyérrel,hanem fehérhust,sok zöldséget gyümölcsöt,teljes kiőrlésü szénhidrátot egyél. Ugy gondolom ez már magábvan,sport nélkül is nagyon sokat számit
2009. szept. 20. 11:00
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Megpróbálok akkor inkább egy kiegyensúlyozottabb diétát, amivel kevesebbet "éhezek". Lehet, hogy így nem megy le 5 kiló csak max 3, de az is valami! :)
Előzőleg pont fogyókúra alatt lettem terhes, 3 kilónál jártam, abbahagytam és talán 3-4 nap alatt vissza is jött :(
Baba a legfontosabb, a kilók csak a 2. :)
2009. szept. 20. 11:07
5/7 anonim válasza:
Én diétáztam és rubint Rékáztam, ameddig meg nem tudtam, hogy jön a baba. Ugye onnantól kezdve abbahagytam. 37 hetes vagyok, eddig 8 kg jött fel. Tehát ezek szerint ez is egyénfüggő. Könnyen hízok, mégsem jöttek hírtelen a kilók, sőt 21-23. hétig egy deka sem jött fel. :)
2009. szept. 20. 14:15
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi neked is! Remélem nekem is mázlim lesz ezzel! :)
2009. szept. 20. 17:19
7/7 anonim válasza:
Réka, Norbi, nem kell: zsír, cukor, liszt és minden rendben lesz. Nem kell éhezned, tápanyagtól elesned és a tornaelemek sem veszélyesek a betapadás időszakában. Okosan teszed, hogy le akarod adni előbb. Kitartást, sikeres gyermekáldást!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!