13 hetes terhes vagyok, lehetséges az, hogy éreztem magzat mozgást? Olyan volt mintha egy zselés párna vagy egy vízágy mozogna a pocakomban, lassan. Lehet ez vagy csak képzelödöm!?
Szerintem még csak képzelődsz, mert a tudatalattid produkálhat ilyeneket tudván, hogy van egy pici élet odabenn. Vagy csak jobban odafigyelsz magadra. Ne aggódj pár hét és figyelheted ténylegesen a picurka rebbenéseket. szerintem 15. héttől már van aki érzi, de ez méret függő is.
Én most nem vagyok terhes de most is érzek olyan bélmozgást amit összetéveszthetnék a baba mozgásával. Amúgy én a lányomat 16-17. hét között kezdtem el érezni, csodás dolog.
Kellemes babavárást kívánok.
A második babámnál is a 13. héten éreztem először a kis "pukkanásokat".
Nem lehetetlen, hogy érzed, de azért az első terhességnél még a legtöbben csak a 16-18. hét környékén tudják egyértelműen beazonosítani, hogy mikor mozog a baba és mik a belső szervek normális működésének mozgásai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!