Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy mégis terhes vagyok?

Lehet, hogy mégis terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Április 1-én vlt az utolsó vérzésem, elmentem dokihoz május 13-án, mert nem jött meg, 14-én voltam hüvelyi UH-n, nem láttak semmit, viszont előtte a doki picit nagyobbnak tapintotta a méhemet. kaptam gyógyszert, ami meghozta a vérzésem, volt is 6 napig, de azalatt olyan görcseim voltak, hogy azt hittem nem élem túl. Most megint nem jön meg, a melleim akkorák mint egy lufi, és fájnak, pedig mens. előtt soha nem szokott nekem megnőni. Lehet valamit félrenéztek a kedves orvosok? Előre is köszönöm
2010. jún. 23. 09:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
12. hét, de ugye nem akarod elvetetni ?:O
2010. okt. 3. 17:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Én nem szeretném, de nem rajtam áll, hanem anyukám :( Most lesz csüt-től az első munkaviszonyom. És párom is most kezd majd dolgozni, semmi pénzünk :S
2010. okt. 3. 18:24
 13/17 A kérdező kommentje:
Hát sajnálom :( Azért szomorú dolog ez, mert mindig olyan helyre megy a baba, ahol nem várják, aki meg mindent megtenne érte, annak nem akar jönni :( Remélem meg jön, és nem kell ilyen döntést hoznod
2010. okt. 3. 19:30
 14/17 anonim ***** válasza:

Köszi szépen a drukkolást, majd írok, ha tudok valamit =)

Neked pedig Boldog Babavárást :)

2010. okt. 4. 07:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Reggel tesztelek.... :S
2010. okt. 9. 22:22
 16/17 A kérdező kommentje:
na mi lett?:)
2010. okt. 10. 12:19
 17/17 anonim ***** válasza:
semmi, szóval nem terhesség.
2010. okt. 10. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!