Van-e itt olyan, aki nem érzett hasszurkát, és mégis kiderült, hogy terhes?
Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 20:52
1/11 anonim válasza:
Soha nem figyelgettem magam, így aztán mivel szinte teljesen tünetmentesen vészeltem át minden terhességemet, így "hasszurkát" se tapasztaltam... így is 4 terhességből 4 egészséges gyerekem van :) Mivel minden terhesség más, ne várj pontosan olyan tüneteket, amiket mások felsorolnak. Rajtam kívül is sokan vannak, akinek tünetmentesen kezdődik és később sincsenek vagy csak nagyon enyhe tüneteik vannak.
2/11 anonim válasza:
Én nem éreztem semmit, csak csináltam egy tesztet és pozitív lett:) Na utána jöttek a rosszullétek kb az ötödik hónap végéig.
32 hetes kismama
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:)
2011. júl. 25. 21:03
4/11 anonim válasza:
Hát nagyon-nagyon enyhén éreztem talán valamit, de inkább csak utólag belegondolva. Szerintem simán lehet valaki tünet nélkül babás.
5/11 anonim válasza:
Ha nem szünetelt volna a menstruációm, és nem gömbölyödött volna a pocakom, meg se látszódott volna, hogy terhes vagyok...
Se szurka, se émelygés, se rosszullét, semmi! Egyedül a vége felé égett néha a gyomrom, de az is abszolút kibírható volt!
Egy héttel azután csináltam tesztet, hogy meg kellett volna jönnie, és azonnal 2 nagyon sötét csík lett!
6/11 A kérdező kommentje:
De jó:)
Az a helyzet,hogy az első terhességemnél éreztem hasszurkát, de sajnos missed ab lett a vége, most viszont reménykedek!!
2011. júl. 25. 21:19
7/11 anonim válasza:
Még ki sem maradt a menstruációm, már nem tudtam a hasamra feküdni! Esténként folyton hányingerem volt és nagyon feszültek a melleim. De abszolút nem gondoltam arra, hogy sikerült, sőt biztos voltam benne, hogy nem. A teszt is csak 1 héttel a kimaradt mensi után lett pozitív! Hasszurkát meg egyáltalán nem éreztem. 37 hetes kismama
8/11 A kérdező kommentje:
:) Grat minden kismamának, és akinek már van:)
2011. júl. 25. 22:09
9/11 A kérdező kommentje:
Hát először én sem arra gondoltam,hogy baba van a dologban,mert a terhességi teszt negatív lett, a ciklusom nagyon meghosszabbodott,és miközben kint álltam és cigiztem és közben azon idegeskedtem,hogy előzőleg nem vettem elég ovu tesztet,mert kellett volna vagy 3,aközben éreztem a hasszurkát. és ráadásul az előző menzeszem teljesen kimaradt.
2011. júl. 25. 22:16
10/11 anonim válasza:
Bocs, de miért cigizel ha babát akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!