Amikor kiderült, hogy babát vártok, nektek is volt még menstruációs fájdalom? Mennyi ideig tart még ez az enyhe görcsölés? Hanyadik héttől kezdődik a hányinger? Most olyan 4,5 hetes lehetek
Nekem a 28. napon nemcsak görcs, de barnázás is volt, bőgtem is egy sort reggel.
Aztán másnapra elmúlt és nem is jött vissza többé.
Hányingerem szerencsére nem volt, össz. háromszor hánytam az egész terheség alatt.
Most 20 hónapos a fiam.
Gondtalan várandósságot és szép szülést kívánok!
(egyél nyugodtan 3*2 MagneB6 vitamint az első harmadban)
Szia! Nálam kb a 8. hétig tartott a "megjön - érzés", akkor egy kis időre megszűnt, de a 13. héten újult erővel tért vissza, sokkal-sokkal durvábban, mint előtte. Kétségbe voltam esve, annyira feszült a hasam és főleg a derekam, le akart szakadni. Majd a 14. héttől egészen a szülésig szinte folyamatosan keményedtem is, hiába szedtem a magnéziumot marékszámra.
A Kisfiam pedig a 41. héten, burokrepesztéses indítás után volt csak hajlandó nekivágni a nagyvilágnak, a méhszájam végig totál zárt volt.
Sok sikert!
Egy 4 hónapos kisfiú büszke anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!