A párom nem vehet ki szabadnapot?
Megértem a problémád, az én férjem is szeret ott lenni, mivel ez az ő gyereke is, és szeret minket, és nagyon is szeretné kivenni a részét ebből. Nekem is nagyon jól esik, hogy ott akar lenni, és érdekli, hogy mi történik. Nekünk ebből a szempontból egyszerű, mert őt könnyen elengedik, és megértik, hogy ott szeretne lenni, mivel az igazgató is 6 gyerekes család apa.
A szabi nappal kapcsolatba pedig, tényleg nem kötelesek kiadni, de szerintem aki apa/anya az ezt megérti, és elengedi, ezt az egy napot. Amúgy pedig az apának jár 3 nap szabi amikor az anya szül, és azt kérdés nélkül ki tudja venni. Mi úgy tervezzük, hogy egy hetet a férjem is otthon lenne, mert szeretne ott lenni, az első napokba, és segíteni, és kivenni a részét. :) Szerintem jogos a kérdésed, és engem is rosszul érintene, ha pont akkor nem lenne mellettem a párom, amikor kiderül a baba neme.
Úristen. Miert kell őt bántani így egyből a helyesírással jönni nem tévedhet az ember.?! Gyerekesnek nézitek előítéletek megint csak vannak pont az ilyen emberek akik féltékenyek irigyek és pénzéhesek. Sok boldogságot a babához kérdező
😊🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!