Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A párom nem vehet ki szabadnapot?

RedVanillia kérdése:

A párom nem vehet ki szabadnapot?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 18 hetes ultrahangra mennénk ami ugye egy nagyon fontos vizsgalat. A párom is szeretne velem jönni és énis szeretném ha jönne velem. Alapbol fiatal vagyok és nagyon fiatalnak is nézek ki szóval ha nincs velem rosszul erzem ott magam egyedül. Meg azért csak most derül ki a baba neme is és most tudjuk meg nézni látni őt hallani a szívét. De a főnöke nem akarja elengedni arra a napra. Pedig van még 12 nap szabija. Az indok:. már más is vett ki szabad napot a hétre. Ilyet tehet? Komolyan majd ha szülni fogok se engedi el vagy én nem is értem... majd nem lesz aki haza vigyen a kórházból minket esetleg a hülye munka mit?! Tehet ilyet vagy meg kell adnia azt a szabad napot? Szerintetek a jövőre nézve érdemesebb ha a párom munka helyet vált ? Heti szinten kap ajánlatokat szóval olyan nehéz nem lenne másik munkat találnia mert amit csinál abba nagyon tehetséges:) köszönöm a válaszokat

2018. szept. 24. 18:17
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
13 éves értelmi szint 😂
2018. okt. 8. 14:14
 32/34 anonim ***** válasza:

Megértem a problémád, az én férjem is szeret ott lenni, mivel ez az ő gyereke is, és szeret minket, és nagyon is szeretné kivenni a részét ebből. Nekem is nagyon jól esik, hogy ott akar lenni, és érdekli, hogy mi történik. Nekünk ebből a szempontból egyszerű, mert őt könnyen elengedik, és megértik, hogy ott szeretne lenni, mivel az igazgató is 6 gyerekes család apa.

A szabi nappal kapcsolatba pedig, tényleg nem kötelesek kiadni, de szerintem aki apa/anya az ezt megérti, és elengedi, ezt az egy napot. Amúgy pedig az apának jár 3 nap szabi amikor az anya szül, és azt kérdés nélkül ki tudja venni. Mi úgy tervezzük, hogy egy hetet a férjem is otthon lenne, mert szeretne ott lenni, az első napokba, és segíteni, és kivenni a részét. :) Szerintem jogos a kérdésed, és engem is rosszul érintene, ha pont akkor nem lenne mellettem a párom, amikor kiderül a baba neme.

2018. okt. 9. 21:58
 33/34 anonim ***** válasza:
Ne hisztizz :I megoldod
2018. okt. 24. 19:46
 34/34 anonim ***** válasza:
0%

Úristen. Miert kell őt bántani így egyből a helyesírással jönni nem tévedhet az ember.?! Gyerekesnek nézitek előítéletek megint csak vannak pont az ilyen emberek akik féltékenyek irigyek és pénzéhesek. Sok boldogságot a babához kérdező

😊🤗

2018. okt. 24. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!