Fiú vagy Lány, Igazak lehetnek a jelek?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat szeretnék kérni hogy ezek a jelek mennyire lehetnek igazak, vagy meg lehet cafolni őket?
Párom 5. Hétben van és olvastam olyanokat és hallottam is hogy ha mondjuk korai terhesség alatt mint pl párom kegyetlenul megszenved már , hányinger hányás is elmult napban megérkezett akkor vszeg kislányunk lesz ? Ha meg mondjuk nincs fájás vagy csak enyhébb akkor kisfiú? Párom kegyetlen rosszullét gyötri, igaz hogy első terhesség ,31 éves és vékony testalkat , 160cm 42kg :)
2018. szept. 6. 10:17
21/23 anonim válasza:
Szerintem ez “emberfüggő” és terhességfüggő, mintsem attól függ, amiket írtál. (Kicsit sok lett a szóismétlés.) Nekünk egy fiúnk és egy lányunk van. Egyiknél se volt semmi tünetem, a húst egyiknél se kívántam, nem tudtam jól aludni már a kezdetektől egyiknél se, ugyanoda híztam, ugyanolyan formájú volt a hasam mindkettőnél. Más nem jut eszembe amiből a nemére szoktak asszociálni az emberek.
22/23 anonim válasza:
Kedves Kérdező! 😊 tapasztalatból mondom h semmi jelnek nem hihetsz. Tesóm végighányta a 12 hetet még rá is húzott, fia lett, nekem az ég világon semmi, se hányás se émelygés, szintén fiam lett! Ismerősömnek első terhességnél fiús pocak, jött a fiú, második terhességnél lányos pocak szintén fiú😃 az ultahangon majd kiderül. Viszont ami igaz lehet az a női megérzés. Én ahogy megláttam a tesztet ( most hülyen fogalmazok) ilyen kékesnek képzeltem el a terhességet, kisfiú lett 😊 bár lehet ez is csak azért mert annyira fiúra vágytam. Boldog babavárást nektek! 😉
23/23 anonim válasza:
Én nagyon rosszullétes voltam terhesség alatt, folyton hánytam, és volt hogy elájultam. Nővérem viszont nagyon jól viselte a terhességet, és mind kettőnknek kisfiú lett. Úgyhogy szerintem ez inkább ember függő. Egyébként gratulálok!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!