Párommal már 1,5 éve szeretnénk kisbabát még soha nem voltam terhes. Vannak rá utaló jelek. Mennyi időt várjak még hogy dokihoz forduljak?
Szia, szerintem is kár a találgatásért, a hiú reményekért, érdemesebb orvos tanácsát kérni. Lehet, hogy csak egy apróságon múlik, hogy összejöjjön a baba. Mi 1 évet próbálkoztunk, amikor kiderült, hogy magas a TSH-m, azaz a pajzsmirigyem kissé alulműködik. Kaptam rá gyógyszert, rendbe jött és 1 hónap múlva már jött is a baba.
Egyébként a leírásod alapján elképzelhető, hogy várandós vagy, csinálj egy tesztet szerintem is. A teszttel kapcsolatban azért azt még leírnám, hogy nekem 3 napot késett, de 4 teszt is negatív volt, pedig már terhes voltam. Szóval az sem ad 100%-os biztonságot.
Mondd, hány éves vagy, hogy nem tudod, hogy a "rá utaló jel" egy pozitív terhességi teszt?!
Csináld meg, mert ha tényleg terhes van, és közben vérzel, azzal a vetélést kockáztatod. Ilyankor irány a doki, azonnal. Ha meg nem vagy terhes, majd megjön, és legalább tudod.
Köszönöm a válaszokat!
Már van is időpontom
Es szerinted mit csinal azonnal orvos a 4/5hetes terhessegi verzessel ??
Elarulom semmit az eg vilagon
Az elso 12 heten veteles eselye magas ennyi ez a termeszet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!