Romlott lehetett a virsli amit reggeliztem, árt a babának? 20hetes terhes vagyok, eléggé meg vagyok ijedve, forduljak orvoshoz? Vagy nem kell túlaggódni?
Nem biztos, hogy romlott volt, rengeteg "fura" ízű virslit lehet kapni, én nem is bírom megenni őket, csak egy bizonyos fajtát.
Amíg "csak" enyhe hasmenésed és hányingered van, szerintem nincs nagy baj, ha lázad lenne vagy kiszáradás fenyegetne, akkor kell dokihoz fordulni. Próbálj kólát inni (a cukrosat, ne az édesítőset), az lehet, hogy segít.
És csak ropit, natúr kekszet és főtt krumplit vagy rizst egyél üresen, max. üres pirítóst fehér kenyérből. És igyál sokat.
De az is lehet, hogy vírus.
Orvoshoz hiaba mesz, mit tud csinalni?
Remenykedj, hogy nem volt liszterozisos ( bar attol nem lesz romlott ize ) , az az egy ami nagyon veszelyes a babara.
De gondolom megfozted, igy a liszterozis elpusztul.
Ha szalmonellas vagy ilyesmi, hanyas hasmenesed lehet, attol semmibaja nem lesz a babanak.
En egyebkent pont a liszterozis miatt ( ami vetelest, halvaszulest, fogyatekossagot okoz MINDEN esetben ) nem ettem felvagottakat, virsliket, szalamikat.
Ha elkezdesz hányni erösen(vagy is folyamatosan), vagy nem tudsz rendesen inni már. Vagy a hasmenés 3 napnál tovább tart, vagy ha bármi rendellesnet érzel menjél dokihoz.
De azért mert néha a wc-re kell menned és folyékonyabbat kakálsz, gondolom nem akarsz valami vegyszert még mellé beszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!