Mennyi esély van így rá, hogy terhes vagyok?
Lehet egy kicsit bonyolult lesz, de megpróbálom érthetően :)
Február 22.-én jött meg legutoljára, március 9.-étől kb 12/13.-ától Pharmetexel, megszakítás nélkül védekeztünk (elvileg terméketlen időszakban), onnantól 18.-áig nem használtunk Pharmetexet, hanem megszakítást. Általában napi 1x vagy 2x voltunk együtt. 9.-e előtt nem voltunk együtt, mert távkapcsolatban élünk.
Szóval... Nekem az utóbbi időben, kb az utóbbi 3-4 alkalommal a ciklusom nagyjából 25-6 napra rövidült a 28-ról, ezért úgy számoltam most is, hogy 19.-én lett volna esedékes, hogy megjöjjön. De nem jött.
Ma van a 4. nap, hogy késik, viszont ha 28 nappal számolnék, akkor ma kellett volna, hogy megjöjjön. Nem tudom, hogy kellene-e aggódnom (vagy örülnöm), vagy felesleges még.
Már 4-5 napja megjön érzésem van, tehát kicsit néha érzem pár percre nagyon enyhén a hasam, de utána elmúlik.
Csinálhatok-e már tesztet vagy inkább várjak?
Mit gondoltok?
Nem kell orrba szajba csinalni felelotlenul,es esztelenul ha nem akartok gyereket.
Amugy mar kimutatja a teszt ha terhes vagy. Csinalj egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!