Van itt olyan aki körzet és apró jelek alapján biztosan tudta mi lesz a baba neme? És a UH vizsgálat is ugyan azt mondta?
Akinek bejött, el meséli miből tudta a baba nemét?
Kíváncsi vagyok :)
Gondolom a körzeti orvosra gondolsz?
Engem egyszer látott.EKG-t csinált aztán többet nem is találkoztunk.Nem is próbált tippelni.
Én nem adok ezekre a babonákra, de nálam mondjuk pontosan bejött, hogy állandóan szarul voltam, hánytam a 14. hétig, kislányom lett. Most is ez van, még csak 8 hetes vagyok, nem tudom a nemét.
De tudok a saját környezetemből is ellenpéldát, ismerősömnek 2 lánya van, sosem volt egy kósza émelygés sem, barátnőmnek első lány, második fiú, ugyanolyan volt a két terhesség.
7-es ez nagyon vicces :D
Én mindig is kislányról ábrándoztam. Viszont amint terhes lettem, valami az első perctől azt súgta, hogy fiú lesz. Nem tudom megmagyarázni miért. Azóta kiderült, hogy tényleg fiú :)
Mindig is fiút szerettem volna elsőre és a terhességem is fiús volt: nem hánytam, nem voltam rosszul, savanyút kívántam, a hasam is kicsi és csinos volt nem széles. Álmodtam is róla hogy fiam születik a terhességem elején sokszor.
Itt szuszog a kezemben a majdnem egy hetes kislányom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!