Mennyibe került az első vizsgálat magánorvosnál?
Hol es kinel?
Mert ez nagyban fugg a helytol es az orvostol.
Pl videken magandokinal 10 ezer volt a terhesgondozas es ultrahang, mert raadasul volt kulon vizsgalati ar uh nelkul.
Ugyanakkor Budapesten ennek a masfel-ketszeresevel is szamolni kell.
Jo, viszont nem “sztardokinal” 15 ezerert voltam alkalmankent 2 eve es mindig volt uh is.
Media altal felkapott orvos ezelott 9 evvel 18 ezret kert ugy, hogy 4 perc alatt lezavart mindent, egy percig vizsgalt uh-n es gyakorlatilag ram engedte a kovetkezo pacienst meg azelott, hogy felhuztam volna a bugyimat. Szerintem mai arfolyamon mindezert elker 25 ezret is, ha nem partoltak el tole a regebbi betegei, ahogyan en is.
Szoval ird meg szerintem hogy hol laktok es van-e konkret orvos, akit kineztel.
Szerintem 10ezer/alkalomra szamithatsz, de nem biztos.
Hivd fel a rendelot nyugodtan es kerdezd meg, eleve nagyon furcsa, hogy nincs fent arlista.
A magan egeszsegugyi szakrendeloknel szinte mindig elerheto az arlista a honlapjukon, igy egyaltalan nem “ciki”, ha egyenlore csak erdeklodsz telefonon es nem foglaldz idopontot.
(Mondjuk egyuttal azt mar meg is kerdezheted, hogy a doki milyen hamar elerheto, akit kineztel, mert ha felkapottabb orvos, akkor heti egy darab 3 oras rendelesi ido mellett lehet, hogy 3 hetet is varnid kell az idopontra.)
Én 20ezer/alkalomért járok terhesgondozásra. Mindig van uh is és kimerítő válaszadás a kérdéseimre illetve úgy általánosan mi jön épp a terhesgondozás alatt.
Szerintem nyugodtan hívd fel őket és mikor kérsz időpontot kérdezz rá mennyibe kerül egy vizsgálat vagy akár azt is hogy fizetni lehet e bankkártyával van ep kártyával. Ezek nem ciki kérdések, teljesen alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!