Első nőgyógyászati vizsgálat terhesen?
Magán vagy sztk?
Én végig magánba jártam, mindig csinált UH-t a doki és kaptunk fotót is. De sztk-ban azért nem mindig adnak. Hüvelyi UH lesz valószínûleg, úgy több mindent lát a doki. Ennyi idôsen pedig már szívhangnak is kell lennie. :)
Ekkor lehet élô magzatról beszélni, és elkezdeni az “ügyintézést” (védônô, kiskönyv stb). Nem írnám le, nálam hogy volt, mert kismillió verziót olvastam már itt másoktól, de ha normális a dokid, úgyis mondja, mi a következô lépés, ha meg nem, kérdezz rá.
Boldog babavárást!
Én is magánba járok. Mindent megmutat mindig az uhn és képet is kapok. Hüvelyi uh szokott lenni ilyenkor még azon többet látni.
A terhesgondozást csak a 12 hetes genetikai uh után kezdte el az én dokim. Vagyis akkor adott papírt a védőnőhöz, háziorvoshoz, vérvételre, ekg-ra stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!