Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fiú vagy Lány, Igazak lehetnek...

Fiú vagy Lány, Igazak lehetnek a jelek?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokat szeretnék kérni hogy ezek a jelek mennyire lehetnek igazak, vagy meg lehet cafolni őket?

Párom 5. Hétben van és olvastam olyanokat és hallottam is hogy ha mondjuk korai terhesség alatt mint pl párom kegyetlenul megszenved már , hányinger hányás is elmult napban megérkezett akkor vszeg kislányunk lesz ? Ha meg mondjuk nincs fájás vagy csak enyhébb akkor kisfiú? Párom kegyetlen rosszullét gyötri, igaz hogy első terhesség ,31 éves és vékony testalkat , 160cm 42kg :)

2018. szept. 6. 10:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
50%

Első terhessègem: fèlideig semmi bajom nem volt utána a vèrnyomásommal lett gond: kislány lett :)

Második terhessègem: szèdülès, èmelygès, borzalmas èhsèg: kislányt mond az orvos :)

2018. szept. 6. 11:04
 12/23 anonim ***** válasza:
81%

Ha ezek a dolgok igazak lennének, akkor most a második lányomat várnám, de úgy néz ki, hogy ő is fiú, mint az első. Ráadásul mondják, ha az édeset kivánja a nő akkor lány. Hát a nagyfiammal csokit ettem csokival.

Ennek kb annyira lehet hinni, mint a hasformának.

2018. szept. 6. 11:11
 13/23 anonim ***** válasza:
77%

1.terhesség:

Folytonos hányinger, hányás, még vészes hányás is volt, 1 hétig feküdtem, enni nem bírtam. Később meg sajtot ettem sajttal.

2. és 3. terhesség: Hányni a 2 alatt összesen talán 4-5x, ha bevettem valami vitamint, és nem kajáltam. De aztán hányinger se nagyon volt. Viszont 85-90 közti vérnyomás, emiatt szédelgés, és állandóan Snickerst kívántam kaukázusi kefírrel.

3 KISLÁNYOM van :D

2018. szept. 6. 11:32
 14/23 anonim ***** válasza:
77%

Egyik terhesség alatt sem volt semmi bajom, nem hánytam, nem kívántam semmit jobban, mint terhességen kívül stb

1 fiam és 1 lányom van.

2018. szept. 6. 12:51
 15/23 anonim ***** válasza:
50%
Pont úgy vagyok, mint a 2-es vàlaszoló.
2018. szept. 6. 13:40
 16/23 anonim ***** válasza:
77%

Első babával hánytam rosszul voltam jó sokáig. Fiú.

Második baba még pocakban, hányok rosszul vagyok.Lány..

erről ennyit!!

2018. szept. 6. 14:13
 17/23 anonim ***** válasza:

1. terhesség hányás, szédülés, ájulás. Missed ab.

2. terhesség semmi rosszullét. Kerek has, édeset ettem folyamatosan, meg rengeteg tejet ittam. Fiú lett.

3. terhesség semmi rosszullét. Tipikus csúcsos has, sósat ettem sóssal, meg savanyúval. Lány lett.

4. terhesség semmi rosszullét. Elhalt terhesség. 10. héten missed ab.

5. terhesség semmi rosszullét. Még csak az 5. hétben vagyok, úgyhogy többet nem tudok még.

2018. szept. 12. 13:56
 18/23 anonim ***** válasza:

Szia!

5-ös vagyok. Nem jött be a megérzésem,hogy lány lesz.

A 20 hetes genetikai ultrahangon kiderült,hogy egyértelműen fiú lesz.

2018. okt. 19. 22:57
 19/23 anonim ***** válasza:

Semmi osszefugges.

Nekunk lanyunk lett es semmi rosszulletem nem volt egesz terhesseg alatt.

Ismerosomnek is lanyuk lett, de o meg nagyon rosszul volt, hanyt hetekig az elejen.

2018. nov. 1. 16:36
 20/23 anonim ***** válasza:
Egyformàn rosszul voltam mind2 terhességemnél, 1 fiú 1 lány...
2018. nov. 1. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!