Volt valakinek méhen kívüli terhessége? Mik voltak az
első jelek, így utólag? Akár menstruáció elmaradása
előtt valami?
Figyelt kérdés
Most volt egy , köztes vérzésem, egy napig, élénk de kevés és nagyon görcsölt a hasam. A mellem feszül azóta is, fáradt vagyok és egyebek, de lehet ezeket már bebeszélem...
Az orvos szerintem még nem látna semmit...vagy igen? Lehet ez méhen kívüli..már ha terhesség áll fenn
A köztes vérzés nem azt jelenti hogy méhen kívüli! Sok oka lehet. Egyik pl a beágyazódás. Nekem is volt 2 napig barnás pecsételés. És marhára görcsöltem is. Menstruáció alatt nem görcsöltem sose így mint akkor!
Egyik barátnőmnek volt méhen kívüli. Annyi volt hogy 2 nap késés után tesztelt halvány pozit. Aztán 2 napra rá megint tesztelt.. nem erősödött a teszt halványabb lett. El is kezdett neki görcsölni az oldala. Pár naora rá pedig "megjött" neki. Akkor ment be a kórházba és műtötték. Később tudta meg hogy méhen kívüli volt!
Ja és egyébként semmit nem látna most a doki ha bemennél! Maximum 5 hét után. De az se biztos!
2017. júl. 7. 11:08
2/13 anonim válasza:
Tesztet csináltál már hogy biztos e hogy terhes vagy?
2017. júl. 7. 11:14
3/13 A kérdező kommentje:
Nem csináltam, mivel úgy gondoltam hogy ha valami csoda folytán beágyazódás lenne még a teszt sem mutatná ki, csak annyira görcsöltem, hogy nagyon :) Nem sokáig max 1 órát de akkor görnyedtem, és ezért is merült fel bennem hogy esetleg méhen kívüli...
2017. júl. 7. 15:13
4/13 anonim válasza:
Pár nap múlva tesztelj egyet,hátha mutat majd már valamit.
2017. júl. 7. 17:13
5/13 anonim válasza:
Miert is lenne mehen kivuli ?
Semmi panaszt nem okoz a mehen kivuli kb a 5 het utanig.
A teszt mindig pozitiv ha mehenkivuli
2017. júl. 7. 17:33
6/13 anonim válasza:
nekem most volt méhenkivülim egy hete mütöttek. 5 ésfél hétig semmi bajom nem volt. majd elkezdtem vérezni és szúró fájdalom azon az oldalon a petefészkemnél ahova a baba beágyazodott. egészen a végbélig felszúrt a fájdalom. tehát ilyenkor még biztos hogy nem attól vannak a panaszaid. ja és nekem erősödtek a tesztjeim nagyon is erősek voltak már pár nappal mensi után. ugyhogy ez sem törvényszerü hogy méhenkivülinél halvány a teszt
2017. júl. 7. 20:36
7/13 A kérdező kommentje:
Pizitív a teszt , elég halvány de ott van. Mikor tudpm megnézetni leghamarabb hogy méhen belül van?
2017. júl. 8. 09:10
8/13 anonim válasza:
Ne parazz
2017. júl. 8. 09:17
9/13 anonim válasza:
Nem méhen kivüli ne parázz már! Pozitív teszt után 2 hétre rá érdemes elmenni orvoshoz ha nincs panaszod. Panasz alatt értem a vérzést! Mért vagy erre annyira rástresszelve?? Volt már ilyen probléma esetleg??
2017. júl. 8. 11:33
10/13 A kérdező kommentje:
Április elején volt egy missed ab műtétem. Akkor az elején felmrült, de végül jó helyen volt, csak nem fejlődött. De most olyan furcsa hogy véreztem , görcsöltem, és most is fájdogál az alhasam, leszakad a melle, egyfolytában aludnék..és olyan korainak tartom a tüneteket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!