Volt valakinek méhen kívüli terhessége? Mik voltak az első jelek, így utólag? Akár menstruáció elmaradása előtt valami?
Figyelt kérdés
Most volt egy , köztes vérzésem, egy napig, élénk de kevés és nagyon görcsölt a hasam. A mellem feszül azóta is, fáradt vagyok és egyebek, de lehet ezeket már bebeszélem...
Az orvos szerintem még nem látna semmit...vagy igen? Lehet ez méhen kívüli..már ha terhesség áll fenn
2017. júl. 7. 09:08
11/13 anonim válasza:
Nekem menzi előtt 5 nappal pozi volt a teszt. 2 napig pecsételtem görcsöltem. 4 hetesen már hánytam. Utana még rosszabb lett. Nem robot az emberi test. Ne beszéld be magadnak hogy baj van. Vérzel még? Ha esetleg igen akkor lehet progi pótlás is kellene.
27hkm
12/13 anonim válasza:
Egyébként kezdj el magnéziumot szedni. Napi 2-3x.
13/13 A kérdező kommentje:
Nem, az az egy nap
vérzés volt azóta semmi. kedden tesztelek újra ha erősödik elkezdem a progit (van itthon az előző terhességből)Az orvosom 2 hét múlva jön vissza a szabadságról..
2017. júl. 8. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!