Ha Kimaradt a menstruacio hany napra ra erdemes tesztet csinalni?
Figyelt kérdés
2017. júl. 7. 06:28
1/12 anonim válasza:
Amikor már késik, nem jön meg aznap, amikor vártad/nem vártad, a következő reggeli vizeletből már lehet tesztelni.
2/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt :) akkor holnap reggel csinalok 1et
2017. júl. 7. 06:45
3/12 A kérdező kommentje:
Es melyik teszt a leg megbizhatobb?
2017. júl. 7. 07:26
4/12 anonim válasza:
Én interneten rendelt 10-es érzékenységű teszttel a nemvárt napján szép pozitívat teszteltem. Szóval ez alapján bármelyik megbízható lehet.
Az X-epil tesztet sokan nem szeretik, mert szerintük kijön rajta halvány második csík, pedig nem is terhesek. Nekem az is csak akkor volt pozitív, amikor terhes lettem. Van belőle 2 db-os verzió, én dm-ben vettem, elég olcsó.
De ha nem lesz pozitív most, akkor se keseredj el, mert lehet, hogy később volt peteérésed akkor és hosszabb ciklusod van.
5/12 anonim válasza:
Én az alma gyógyszertár sajátmárkás 400 Ft-os teszttel a nem várt napján délutáni, sokadik pisiből is full pozit teszteltem.
Hajrá :)
6/12 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat :)
2017. júl. 7. 08:08
7/12 A kérdező kommentje:
Vettem 2sb os xepil tesztrt megcsinaltam de negativ lett .Probaljam meg reggel vagy varjak vele meg par napot?
2017. júl. 7. 09:28
8/12 anonim válasza:
Az x-epil sokaknál csak jó pár nap késelésnél mutatja.. de 2 nap múlva már az is biztos pozitív lenne ha baba van a dologban.
9/12 anonim válasza:
Később volt ovulációd akkor, várj 2-3 napot legalább, ha addig nem jön meg újra tesztelhetsz.
10/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget akkor vasarnap reggel tesztelek
2017. júl. 7. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!