Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van képetek halvány pozitív...

Van képetek halvány pozitív xepil tesztről? A kimaradt menstruáció előtt,10-11 DPO-n hogy nézett ki nektek?

Figyelt kérdés
Nagyon köszönöm előre is a képeket!
2015. jan. 18. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
2015. jan. 18. 19:11
 2/7 A kérdező kommentje:

Gratulálok! Elég határozott volt már ilyen korán. :)

Nekem az xepil lett most délután nagyon halvány csíkos, de a zöld vaterás negatív. Tudom nem is kellett volna még tesztelnem, de bevásárláskor elsírtam magam a húspultnál, mert nem minket szolgált ki a pultos, pedig mi voltunk ott hamarabb. Az uram kérdezett rá nem-e terhes vagyok. :)

2015. jan. 18. 19:19
 3/7 anonim ***** válasza:
igen, mert duplázódott a hcg :D de a lényeg, hogy kimutatta elég korán.
2015. jan. 18. 19:51
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

Szia! 31 napos ciklusnál 2 nappal mensi előtt. Iszonyúan feszült a mellem napok óta így teszteltem. Pedig soha mem tettem nemvárt előtt!! Ösztönös volt 😀

2015. jan. 19. 08:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Remélem 2 nap múlva az enyém is ilyen lesz! :)
2015. jan. 19. 09:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Szorítok!! Tedd ám majd fel mindenképpen!!
2015. jan. 19. 15:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Majd jelentkezem! :)
2015. jan. 19. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!