Egy hetes barnas folyas, kimaradt menstruacio, negativ terhessegi tesztek, lehetek terhes?
Egy honapja hagytam abba a fogamzasgatlo gyogyszert, a parommal utana voltunk parszor együtt. A hetvegen kellett volna megjönnie, de meg semmi es elötte volt egy hetes barnas darabos folyasom. Csinaltam par terhessegi tesztet de mind negativ lett eddig. Lehetek ennek ellenere terhes? vagy csak a fogamzasgatlo abbahagyasa miatt összezavarodtak a hormonjaim vagy mik lehetnek a lehetösegek????
Elöre is nagyon szepen köszönöm a hozzaszolasokat!
igen azert hagytam el a gyogyszert mert babat szeretnenk, de nem ertem, hogy ha terhes lennek, akkor a teszt mar kimutatta volna nem?
meg sajnos nem volt lehetosegem elmenni orvoshoz, de igyekszek.
Egyebkent semmilyen terhessegi tünetet nem eszlelek, de menstruacio tünetet sem. Csak annyi van hogy nem jött meg es ugye a barnas folyas ami volt.
meg mondjuk a ket het nem telt le, csak azt remelem, hogy nincs semmi komoly baj.
marcius 20 dikan kezdödött
nekem meg anno az orvosom azt mondta, hogy a mai fogamzasgatloknal nem kell varni, ezert nem is vartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!