Terhes vagyok vagy sem?
Sziasztok .
Negyediként voltunk együtt a párommal. 21-én kellett volna megjönni ,de semmi. Viszont hangualtingadozásaim vannak. Feszül a mellem és rosszullét és fáradtság is gyötör .viszont néha napközben olyan mintha meglenne. Nem görcs, hanem inkább a hüvelyem fáj és feszül. Lehetek terhes ?
Kedves utolsó. Nem kritizálást és bumko hozzászolásokért irtam. Hanem tapasztalatokra vagyok kiváncsi ezzel kapcsolatban. Ha érdembeli hozzászolásod nincs ,tekerj tovább
Köszönöm
Ezek ugyanúgy lehetnek pms és terhes tünetek is.
Hogy járt-e így valaki és mi lett belőle? Vagy terhesség vagy késve megjött a menstruáció.
Tele van ez az oldal ilyen h**lye ertelmetlen kerdesekkel... vicc mar hogy naponta tobbszor is feltesznek ilyet..!
igen terhes vagy, aztan majd szidod azokat akik azt mondtak kozbe megse vagy az?
Beled latunk szerinted? Holnap a teszt megmondja! De akar ma is vehettel volna DMbe vagy rossmannba. Vagy ugyeletes patikaba talalgatas helyett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!