Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Cigizek nem tudok leszokni...

Cigizek nem tudok leszokni róla. Mit tegyek? Nektek hogy sikerült? 10hetes terhes vagyok.

Figyelt kérdés
Tegnap kidobtam és egésznap nem cigiztem, nagyon rossz volt. Ma reggel már nem bírtam ki és vettem. Ma kb 5 darabot szívtam el.
2018. aug. 25. 14:24
1 2 3 4
 1/31 anonim válasza:
55%
Semmi baj. Majd ha a gyerek megszületik, és felnő, akkor magyarázd el neki, hogy azért lettél végtaghiányos, azért nem fejlődtél ki rendesen, mertvén lusta voltam abbahagyni ezt a káros hobbit.
2018. aug. 25. 14:26
 2/31 anonim ***** válasza:
81%
Azért nem tudsz róla leszokni,mert nem akarsz.Egyébként én mindig érdekesnek találtam,hogy vannak nők,akiknél nem működnek az ösztönök,szerencsére ti vagytok kevesebben.
2018. aug. 25. 14:28
 3/31 anonim ***** válasza:
91%
Nincs olyan, hogy nem tudsz leszokni!!! Apósom kőkemény alkoholizmusból szedte ki saját magát, majd beleőrült, de megcsinálta. Neked meg mi lehetne nagyobb motiváció, mint a gyereked egészsége? Családomban született nagyon beteg baba, pedig egészségesen élt az anyuka. Nem kívánom senkinek. Ne kockáztass!
2018. aug. 25. 14:33
 4/31 anonim ***** válasza:
83%
Le tudsz szokni, csak nem akarsz, ez a büdös nagy igazság. Egy felelőtlen idióta vagy és elképzelni se tudom, hogy képzelted az anyaságot, mikor ennyit nem vagy képes megtenni a születendő gyereked egészségéért.
2018. aug. 25. 14:35
 5/31 anonim ***** válasza:
59%
Tudsz tükörbe nézni? Undorító.
2018. aug. 25. 14:40
 6/31 anonim ***** válasza:
98%

8 hetes voltam, mikor egyik napról a másikra letettem. A férjem úgy tudta, hogy már nem cigizek, de megérezte rajtam, de nem mondott semmit, csak úgy nézett rám, hogy utánna már nem gyújtottam rá.

Előtte próbálkoztam ezzel, azzal, de tényleg elhatározás kell.

Hidd el, hogy sikerülni fog, AKARD! és menni fog!

A babát nézd, ne azt, hogy milyen rossz neked, az 1 hét után jobb lesz.

Sok sikert

2018. aug. 25. 15:02
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem tudsz,mert nem akarsz! Csak akarás kérdése az egész. Tapasztalatból mondom. Én is évekig dohányoztam, amikor pozítív lett a teszt,onnastol kezdve egy szálat se, soha többé.Ennek már 4 éve. :)
2018. aug. 25. 15:03
 8/31 anonim ***** válasza:
88%
Azta... ez az összes akaraterőd? Egy nap?
2018. aug. 25. 15:08
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Az első gyereknél hánytam, ha csak a cigire néztem, szóval ő elintézte a leszokást, a második gyereknél meg rászoktam a füstölt májas hurkára, nem vicc, ha megkívántam a cigit, elcsócsáltam egy picike kocka májas hurkát :D aztán megszületett, leszoktam a májas hurkáról, de nem szoktam vissza a cigire :D
2018. aug. 25. 15:23
 10/31 anonim ***** válasza:
60%

Talán előbb kellett volna leszokni, és kicsit várni amíg tisztul a szervezeted, és utána teherbeesni. De gondolom ha nem tetted, becsúszott gyerek, akkor legyen már annyi eszed felnőtt létedre, hogy nem mérgezed a saját gyereked.

Ilyenek aztán sírnak, hogy beteg a gyerek!

Úgy venném el tőlük, mint a huzat a gyereket, amint megszületik!

2018. aug. 25. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!