Cigizek nem tudok leszokni róla. Mit tegyek? Nektek hogy sikerült? 10hetes terhes vagyok.
Cigizzél csak, de terhesnek nem kellett volna lenned.
Én aztán egy toleráns ember vagyok mindennel kapcsolatban, de ez a terhesen cigizés a legalja minden létező dolognak.
inkább nem írok többet, mert sajnos nem tűrne még a billentyűzetem azt, amit gondolok..
Én meg energiaital függő voltam, de a pozitív teszt óta még egy kortyot se ittam, és nem is fogok. (Még a pároméba se iszok bele egy kortyot se, mert azt látom magam előtt, hogy a gyereket tenném tönkre azzal az egy korttyal is. )
Te meg szívod azt az undorító bagót?
Normális vagy amúgy agyilag?
Barátnőm is nagy dohányos volt, vendéglátó hely láncot üzemeltet, napi 2 doboz cigit elszívott ha hiszed ha nem fiatal lány létére, de amint megtudta hogy terhes, egyetlen slukkot nem szívott..
De te, te nem bírod ki, nagyon rossz volt neked tegnap?
Mindjárt kicsordul a könnyem érted.. Ja, nem. A gyereknek rossz esetleg,hogy ilyen anyja lesz, nem neked.
rágózzál helyette,egy ismerősöm így szokott le
a baba érdekében tedd le,egyik munkatársamnak a cigaretta miatt született beteg gyereke kb.30 évvel ezelőtt
én nem cigizek,utáltam mindig is,de mióta terhes vagyok még a közelébe sem tudok menni cigiző embernek,mert rögtön rosszul is leszek (szédülés,légszomj,hányinger)
nekem is megvan a véleményem a cigiző kismamákról,aki mérgezi a babáját és leszokni sem akar róla,de legalább Te szeretnéd abbahagyni
másik kismama közben azon van,hogy minél egészségesebben táplálkozzon,szedje a vitaminokat
Előző vagyok.
Úgy tudom,van valami tapasz is ebből a célból.
Próbáld ki azt!
Ügyfélszolgálaton dolgoztam sok sok idegbajos ügyfél is volt. Több mint 10 éve fustoltem de a két csík napján reggelen gyújtottak rá utoljára. Onnantól egy korty alkohol kb amit 1-1 napon megengedtem ha nem volt mentes pesti, de cigi egy elunk se!
A mellettünk levő üzletben a srác nője hatalmas pocakkal is jart hozza és mentek ki bagozni, majd amikor megszületett a pici is vitte hatra és a füstöt szívta a gyerek. Egyszerűen undorító volt. Én elnyomtam a cigim m nekem esett szarul anno h a gyerek tömény füstben van.... hat ezután nem volt kérdés h leteszem e ha gyerekem lesz. Második jön, és 3 éve nem gyújtottak lassan rá, nem is tervezem, főleg a torpeim miatt! A saját egészségemnel én játszók orosz rulett ez h lesz e vajom vagy se. De amikor az esélyt se adod meg a kicsinek, h egészségesen jöjjön a világra na az egy igazán önző dolog! Akarat gyengeség egyszerűen az h nem tetted azonnal le ahogy meg tudtad h terhes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!