Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Cigizek nem tudok leszokni...

Cigizek nem tudok leszokni róla. Mit tegyek? Nektek hogy sikerült? 10hetes terhes vagyok.

Figyelt kérdés
Tegnap kidobtam és egésznap nem cigiztem, nagyon rossz volt. Ma reggel már nem bírtam ki és vettem. Ma kb 5 darabot szívtam el.
2018. aug. 25. 14:24
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
68%

Cigizzél csak, de terhesnek nem kellett volna lenned.

Én aztán egy toleráns ember vagyok mindennel kapcsolatban, de ez a terhesen cigizés a legalja minden létező dolognak.

inkább nem írok többet, mert sajnos nem tűrne még a billentyűzetem azt, amit gondolok..

2018. aug. 25. 17:41
 22/31 anonim ***** válasza:
71%

Én meg energiaital függő voltam, de a pozitív teszt óta még egy kortyot se ittam, és nem is fogok. (Még a pároméba se iszok bele egy kortyot se, mert azt látom magam előtt, hogy a gyereket tenném tönkre azzal az egy korttyal is. )

Te meg szívod azt az undorító bagót?

Normális vagy amúgy agyilag?

Barátnőm is nagy dohányos volt, vendéglátó hely láncot üzemeltet, napi 2 doboz cigit elszívott ha hiszed ha nem fiatal lány létére, de amint megtudta hogy terhes, egyetlen slukkot nem szívott..

De te, te nem bírod ki, nagyon rossz volt neked tegnap?

Mindjárt kicsordul a könnyem érted.. Ja, nem. A gyereknek rossz esetleg,hogy ilyen anyja lesz, nem neked.

2018. aug. 25. 17:47
 23/31 anonim ***** válasza:
66%
2 dobozzal szivtam naponta elotte! Terhes lettem letettem ennyi! Hogy nincs buntudatotok ilyenkor? Mar most sajat magatok fontosabb,mint a gyerek...? Oke,hogy valaki szep lassan teszi le de a gyerekert ennyit nem lehet megtenni,nem ertem... Ha valaki en aztan adtam az elvezeteknek elotte,energia ital,cola,gyors kaja,cigi aztan terhes lettem es mindennel felhagytam. Legalabb erre a par honapra igazan moderalhatja magat a no,a gyereknek kene fontosabbnak lennie mar most :/
2018. aug. 25. 18:32
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

rágózzál helyette,egy ismerősöm így szokott le

a baba érdekében tedd le,egyik munkatársamnak a cigaretta miatt született beteg gyereke kb.30 évvel ezelőtt

én nem cigizek,utáltam mindig is,de mióta terhes vagyok még a közelébe sem tudok menni cigiző embernek,mert rögtön rosszul is leszek (szédülés,légszomj,hányinger)

nekem is megvan a véleményem a cigiző kismamákról,aki mérgezi a babáját és leszokni sem akar róla,de legalább Te szeretnéd abbahagyni

másik kismama közben azon van,hogy minél egészségesebben táplálkozzon,szedje a vitaminokat

2018. aug. 25. 19:01
 25/31 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Úgy tudom,van valami tapasz is ebből a célból.

Próbáld ki azt!

2018. aug. 25. 19:04
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
En az újszülöttet toló cigizőtöl is ki vagyok egy kicsit..ismerősöm az istennek se tudta letenni, végig szívott naponta 1-2 szálat. Persze csak feltételezés de a kislány folyamatosan légúti problémákkal küzd.. Azóta visdzaszokott a napi egy dobozra..no comment
2018. aug. 25. 20:21
 27/31 anonim ***** válasza:
90%
Egyszer az sztk-ban vártam vérvételre. Két cigány kismama beszélte hogy milyen nehéz volt letenni a cigit, de csak sikerült. Ekkor még én is cigiztem, a terhesség elején jártam, nem tudtam, hogy kellene leszokni, nagyon nehéz volt megállni. A párom pont ott volt velem ö mondta nekem hogy a cigányok le tudnak szokni te meg nem? Na azota nem gyujtottam rá. Négy napig egyfolytában szünet nélkül fájt a fejem, gondolom elvonási tünet volt. Azt hittem belevágok egy baltát. Na azt kibirtam és utána se gyujtottam rá többet. Már egy éves a fiam, miota megvan egyszer gyujtottam rá de szerencsére rosszul esett, ugyhogy végleg letettem.
2018. aug. 25. 20:47
 28/31 anonim ***** válasza:

Ügyfélszolgálaton dolgoztam sok sok idegbajos ügyfél is volt. Több mint 10 éve fustoltem de a két csík napján reggelen gyújtottak rá utoljára. Onnantól egy korty alkohol kb amit 1-1 napon megengedtem ha nem volt mentes pesti, de cigi egy elunk se!

A mellettünk levő üzletben a srác nője hatalmas pocakkal is jart hozza és mentek ki bagozni, majd amikor megszületett a pici is vitte hatra és a füstöt szívta a gyerek. Egyszerűen undorító volt. Én elnyomtam a cigim m nekem esett szarul anno h a gyerek tömény füstben van.... hat ezután nem volt kérdés h leteszem e ha gyerekem lesz. Második jön, és 3 éve nem gyújtottak lassan rá, nem is tervezem, főleg a torpeim miatt! A saját egészségemnel én játszók orosz rulett ez h lesz e vajom vagy se. De amikor az esélyt se adod meg a kicsinek, h egészségesen jöjjön a világra na az egy igazán önző dolog! Akarat gyengeség egyszerűen az h nem tetted azonnal le ahogy meg tudtad h terhes vagy.

2018. aug. 26. 08:56
 29/31 anonim ***** válasza:
Én sosem cigiztem,a dokin viszont mondta,hogy aki dohányos azelőtt minimum egy évvel le kéne tegye mielőtt babát tervez!!! A kórházba több szobatársam cigizett,terhesség alatt,és ami vicc,h 4 kilós baba lett az egyiknek,aki nem dohányzott annak ,2,5fél.Szóval még szerencséje is volt......
2018. aug. 26. 13:07
 30/31 anonim ***** válasza:
13%
Semmi baja nem lesz attól, ha napi pár szálat elszívsz. Csak egy példa: kisebbik öcsémmel anya cigizett. Az öcsém szín ötös tanuló, értelmes, testi baja sincs (tehát mint a normális egészséges emberek)... Soroljam még? Nyugi. Csak ne menj feljebb 4-5 szálnál naponta.
2018. aug. 26. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!