Már 1 hete csak kolbászzsíros kenyeret kívánok és eszek. Megpróbálok leszokni róla, de nem tudom, hogy ez az 1 okozhatott valami problémát a kicsinek? 18 hetes vagyok.
Szerintem még mindig jobb vagy mint én. Én fagyit csokival. Pedig előtte...jó ha havonta.
Én 10+6 hetes vagyok.
Tegyél rá zöldséget! Esetleg hagyma? Picit próbáld meg változatossá tenni.
Semmi bajod nem lesz.Igaza van az előttem szólónak változni fog még ez.
Én a savanyú dolgokat kívántam illetve egyfolytában paradicsom levet ittam.Aztán egy idő után elmúlt.
Én szedtem mellette vitamint.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. Szoktam cifrázni a kenyeret sok savanyút eszek mellé vagy befőttet, kompótot, éppen mi van itthon. Hát sajnos nem vagyok vékony 167 cm és 78 kg, így nem lenne gond ha nem kívánnám. Remélem elmúlik ez a falánkságom. 2-3 naponta szedek Elevitet, illetve sok gyümit eszek, de ez a fránya zsíros kenyér! :D
Köszönöm mégegyszer mindenkinek a megnyugtató választ!
Igen, régen is ezt ettek, de akkor az emberek egész nap meg sem álltak, annyit mentek, dolgoztak. Azért irodai munka mellett zsíroskenyerezni durva elhízást eredméynez.
Kérdező, nem baj, ha eszed, de valamilyen mértéket állíts fel! Mondjuk 2 szelet/nap a maximum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!