Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Cigizek nem tudok leszokni...

Cigizek nem tudok leszokni róla. Mit tegyek? Nektek hogy sikerült? 10hetes terhes vagyok.

Figyelt kérdés
Tegnap kidobtam és egésznap nem cigiztem, nagyon rossz volt. Ma reggel már nem bírtam ki és vettem. Ma kb 5 darabot szívtam el.
2018. aug. 25. 14:24
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Èn 10 èv után egyik napról a másikra tettem le, pedig mèg csak tervben volt a baba. Csak akarat erő kèrdèse az egèsz.

Te egy kicsit elkèstèl már a leszokással, de mèg megteheted. Mindig mikor rágyújtanál gondolj a babára. Gondolj bele milyen rossz neki ott bent, neki nincs választása. Ha te szívod ő is. Akárhányszor eszedbe jut a cigi, ismètelgesd magadba, hogy erős vagyok, meg tudom csinálni. Ha szereted a babád menni fog. Hidd el. Csak legyèl kitartó. Max az első pár hèt lesz rossz, utána már jóval könnyebb. Ès ha leszoktál utána már jó èrzès lesz ès büszke leszel magadra, hogy meg tudtad csinálni.

Èn szurkolok neked!

2018. aug. 25. 15:34
 12/31 anonim ***** válasza:
54%
Simán fiatalkorú veszélyeztetése és fogyatékosságot okozó testi sértés kísérlete... Ezeket a büntetési tételeket kellene kiszabni az összes cigiző, drogozó, piáló kismamára (megszületés után is).
2018. aug. 25. 15:35
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Én is cigiztem, mikor pozitívat teszteltem, a dobozban még volt két szálam. Azt megmondom őszintén még én is elszívtam. Majd két héttel később biztos voltam benne, hogy elvetéltem, olyan erős vérzésem volt. Akkor is elszívtam egy cigit. (Akkor még szívhang se volt, nagyon az eleje volt) Aztán az jutott eszembe, hogy mi van ha ennekellenére nem vetéltem el, én meg cigizek? Na nem mondom hogy könnyen álltam meg, de megálltam. És milyen jól tettem.. azóta 23 hetes kismama vagyok.

Olyan erős volt picurka létére, hogy több napon keresztül tartó erős vérzés ellenére is kitartott. Na nehogy már én meg ne tudjam letenni a cigit! Én pont a 10. hétig kattogtam. Nem gyújtottam rá, de hiányzott. És aztán azon a héten megláttam uh-n ahogy ficánkol, na abban a pillanatban engedte el a tudatom a cigit. Kell a fenének a cigi mikor itt egy kis élet, amit mi hoztunk létre.

Na azóta nem kattogok. De olyan előfordul, hogy egy olyan élethelyzetben illetve olyan pillanatban találom magam, ahol eszembe jut, hogy hmmm de jól esne. De ezek csak berögződések és szerencsére másodperceken belül tovább lépek rajta.

Neked is menni fog! Megéri!

2018. aug. 25. 15:38
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Én onnantól hogy megtudtam hogy baba van, egyszerűen élénken vizualizáltam , hogy ahogy szívom be a füstöt, úgy jut el a kis szervezetéhez és az éppen alakuló létfontosságú szerveit hogyan teszi tönkre.

Ránézni se bírtam többet a cigire.

2018. aug. 25. 16:04
 15/31 anonim ***** válasza:
87%
Elég undorító terhes nagyhasu nőt látni az utcán cigivel a kezében.. Igaza van az előttem hozzaszoloknak minden akarat kérdése.
2018. aug. 25. 16:30
 16/31 anonim ***** válasza:
68%
Az utcákban is van egy nagy hasu kismama. O is cigizik, bár ő cigány. Én az összes ilyen felelőtlennek ravernek a szájára egy nagyot, gusztustalan banda.
2018. aug. 25. 16:48
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

A 33.hetes szobatársam se bírta abbahagyni... 33+2 napon császározták meg, mert szrok voltak az értékei és a babáé is.

Ha neked ez kell...

2018. aug. 25. 16:54
 18/31 anonim ***** válasza:
72%
Egyébként én a gyerek apja helyében a torkodon nyomnám le az égő cigit! De most komolyan! Te úgy bagózhatsz, ahogy akarsz, de hogy ennyire leszrd a saját gyereked, ez döbbenet!
2018. aug. 25. 16:58
 19/31 anonim ***** válasza:
72%
Gondolj arra hogy minden slukkal gyilkolászod. Ha ez nem elég motiváció a leszokásra, te qrvára nem érdemelsz babát és rossz anya leszel (vagy).
2018. aug. 25. 17:10
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
En masfel dobozzsl szivtam egy nsp, de azt tudtam hogy terhesen kizart. Igy is lett. Egy ismerősöm vegig bagózta a terhességet, es most a gyereken latszik hogy eleg rosszul megy, csálén jar. Ugy ertem a labaival van valami, tuti mert nem kapott eleg oxigent a mehben, mellette eleg soványka is.
2018. aug. 25. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!