Terhes vagyok és van 1-2gondom. A legnagyobb hogy nem tudok leszokni a cigiről . Mit tegyek?
Ne vedd bántásnak amit írni fogok. Szerintem nagyon egyszerű leszokni a cigiről...nem gyújtasz rá és kész! Tudom, hogy nehéz, mivel én is dohányoztam amikor terhes lettem. 4hetesen kimutatta a teszt hogy babát várok, akkor vettem még egy doboz 1mg-os cigit, de csak "alibiből". Nem akartuk a családnak ilyen hamar elmondani, hogy jön a baba, igy ha ismerősnél voltunk elővettem egy szálat és hagytam hogy szépen lassan végigégjen a kezemben...Senkinek nem tűnt fel:-) Nem mondom, hogy egyáltalán nem hiányzik, még most is van, hogy esténként rágyújtanék, de kb 1 percig tart ez az érzés, ill addig amig a picim nem rug egyet, mert akkor rögtön tudom, hogy miért tettem le. Hozzáteszem a párom a mai napig cigizik! De néha már van hogy zavar ha érzem rajta a cigifüstöt. Igyekszem, hogy később se szokjak vissza:-)
Sok sikert a leszokáshoz és boldog babavárást!
30h km
11:17 vicces de milyen igazad van:-)
Én nagy dohányos voltam,ahogy megtudtam hogy baba van,elszívtam egy utolsó cigarettát és legközelebb a szoptatás abbahagyásánál gyújtottam rá!
Simán kilehet bírni csak egyszerűen nem szabad rágyújtani,SEMMI MÁS NEM KELL HOZZÁ CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ELHATÁROZÁS ÉS AKARAT!!!az pedig mindenkiben benne van,kiben több kiben kevesebb.
De nem hiszem hogy nikotin függőként akarod világra hozni a gyereked!!!
Ja,és gondolom nem rettent el az sem hogy orvos,nőgyógyász,védőnő és mindenki aki a terhességed alatt megvizsgál vagy lát,tudni fogja hogy dohányzol(nem kell elmondani,ők ezt látják) és károsítod a gyereket!!Ezzel kell majd együtt élni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!