Terhes vagyok és van 1-2gondom. A legnagyobb hogy nem tudok leszokni a cigiről . Mit tegyek?
Megint a 11:35 vagyok
Az maradt még le , hogy mindezt amit leírtam kérlek ne bántásnak vedd majd,nem akarok itélkezni feletted, és nem is akarlak bírálni.Csak gondoltam hátha segít a leszokásban ha más emberek szemén keresztül is megnézed ezt a kérdést.Sok sikert
Volt korábban egy hasonló kérdés, hát elég nagy port kavart a kismamák körében. Olvasgass bele, ha gondolod.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Tényleg csak akaraterő kérdése az egész. Én mindkét terhességem előtt dohányoztam.Nem sokat,napi 3-4 szál,kikapcsolódás alkalmával elfüstölgött akár 10 szál is.Mindegy,elsőnél megtudtam,h terhes vagyok,letettem a cigit,majd szopi befejeztével engedtem a kísértésnek.Most,két évvel később,megint le tudtam tenni,h újra babás vagyok.Nem is kívánom,pedig párom cigizik.Múltkor még mondtam is neki,h cigiszagú a szája,és idegesít! :)
Igyekszem nem visszaszokni szopi után megint,de nem volt gond a letevéssel! Gyermekeimért mindent!
10 hetes + 2 éves fiú anyukája, 25/L
Kedves utolsó!
Tanulságos a link amit betettél,de butaságot ne írj már!
Azok a babák,akik a kisfilmben láthatók,nem a cigarettától letek olyanok,amilyenek.Vagyis milyenek?
Mert én síró egészséges újszülötteket láttam,és koraszülött babákat inkubátorban.
Szakmabeli anyuka vagyok,én nem láttam semmi rendelleneset a filmben.
Koraszülött babája pedíg bárkinek lehet nem csak a dohányosoknak.
Amúgy ha megnézitek,azok a bagózó kismamák romák.....
Rahedli szám látom őket a terhesgondozó elött és a kórház udvarán dohányozni.
szóval a kisfilm tanulságos,de ne írj olyat a kérdezőnek,hogy ne akard,hogy ilyen legyen az ő gyereke is,mint amilyeneket a filmben láthat.
Tudod:illusztráció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!