Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok és van 1-2gondom...

Terhes vagyok és van 1-2gondom. A legnagyobb hogy nem tudok leszokni a cigiről . Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok Terhes vagyok 4-5hetes és nem tudok mit tenni elégi fáj a hasam és nagyon sajog a hátam (minden nap) , a melleim is nagyon feszülnek állandóan fárad vagyok és álmos ez a második terhességem de az elsővel nem voltak ilyen gondjaim de a legnagyobb baj az hogy dohányzom és nem tudok leszokni róla erőtetem magam de minél jobban nem akarom annál jobban kívánom nem tudom mit tegyek ??
2010. aug. 16. 10:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Megint a 11:35 vagyok

Az maradt még le , hogy mindezt amit leírtam kérlek ne bántásnak vedd majd,nem akarok itélkezni feletted, és nem is akarlak bírálni.Csak gondoltam hátha segít a leszokásban ha más emberek szemén keresztül is megnézed ezt a kérdést.Sok sikert

2010. aug. 16. 11:43
 12/21 A kérdező kommentje:
nem sértődöm meg hisz én is eszt mondanám csak gondoltam hat ha tudtok valamit amit tehetnek ez ellen.. mert az első terhesegemmel ettem mind a malac :-) és 22kilot felszedtem... egyesek aszt mondjak h minél alacsonyabb kátrány tartalmat szívjak és úgy csokencsem a 16hetig
2010. aug. 16. 11:52
 13/21 anonim ***** válasza:

Volt korábban egy hasonló kérdés, hát elég nagy port kavart a kismamák körében. Olvasgass bele, ha gondolod.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2010. aug. 16. 12:16
 14/21 anonim ***** válasza:

Tényleg csak akaraterő kérdése az egész. Én mindkét terhességem előtt dohányoztam.Nem sokat,napi 3-4 szál,kikapcsolódás alkalmával elfüstölgött akár 10 szál is.Mindegy,elsőnél megtudtam,h terhes vagyok,letettem a cigit,majd szopi befejeztével engedtem a kísértésnek.Most,két évvel később,megint le tudtam tenni,h újra babás vagyok.Nem is kívánom,pedig párom cigizik.Múltkor még mondtam is neki,h cigiszagú a szája,és idegesít! :)

Igyekszem nem visszaszokni szopi után megint,de nem volt gond a letevéssel! Gyermekeimért mindent!

10 hetes + 2 éves fiú anyukája, 25/L

2010. aug. 16. 12:30
 15/21 anonim ***** válasza:
Ne akarj ezekhez tartozni!!! Nézd meg szerencsétlen gyerekeiket! [link]
2010. aug. 16. 13:07
 16/21 anonim ***** válasza:
55%

Kedves utolsó!

Tanulságos a link amit betettél,de butaságot ne írj már!

Azok a babák,akik a kisfilmben láthatók,nem a cigarettától letek olyanok,amilyenek.Vagyis milyenek?

Mert én síró egészséges újszülötteket láttam,és koraszülött babákat inkubátorban.

Szakmabeli anyuka vagyok,én nem láttam semmi rendelleneset a filmben.

Koraszülött babája pedíg bárkinek lehet nem csak a dohányosoknak.

Amúgy ha megnézitek,azok a bagózó kismamák romák.....

Rahedli szám látom őket a terhesgondozó elött és a kórház udvarán dohányozni.

szóval a kisfilm tanulságos,de ne írj olyat a kérdezőnek,hogy ne akard,hogy ilyen legyen az ő gyereke is,mint amilyeneket a filmben láthat.

Tudod:illusztráció.

2010. aug. 16. 13:40
 17/21 anonim ***** válasza:
Nagyon komolyan gondolkodj el azon, mit teszel a picivel. Minden slukknál elvonod tőle az oxigént. Én is cigiztem, évekig, sokat... de amikor megfogod és erre gondolsz, le tudod tenni. Ne legyen otthon egy darab sem, és ha megkívánod, egyél egy joghurtot, és nézz tv-t. Nem vagy gyerek, felnőtt vagy, és ami még fontosabb ANYA, aki felelős a gyermekéért! Én volt, hogy tükör előtt pofoztam fel magam, hogy nem lehetek ennyire gyenge. Bevált. Szedd össze magad. Sajnáld magad kevésbé és ne dohányozz, ez a titka, semmi más!
2010. aug. 16. 14:08
 18/21 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az utolsó válasznak , igyekszem Nagyon! örülök hogy vannak rendesek is itten hisz nem azért írtam erre a honlapra hogy le...aszanak ha nem hogy segítsenek tippeket adjanak bátorítsanak és saját tapasztalatokat elmondjak KÖSZIII
2010. aug. 16. 14:34
 19/21 anonim ***** válasza:
en is nagy bagos voltam. en eleg koran megtudtam hogy terhes vagyok( ugy hogy meg nem is kesett). szoval mondtam itthon hogy tegye el a hamutartokat, mert nem akarok cigizni. aztan itthon enm is szivtam ez igaz, de bent a melohelyen napi 4 szalat siman elpofogtem. ez egy hetig ment. aztan egyik reggel a csajok kerdeztek hogy kijossz te is szivni? oh hat persze, ragyujtottam es elhanytam magam. bementem rendbetettem magam. aztan a kovetkezo szunetben ismet probalkoztam es megint elhanytam magam. aztan meg egyszer es akkor azt mondtam magamnak: ha a baba nem akarja akkor mit eroltessem? szoval azota nem szivtam el egy szalat sem. nem a nikotin hianyzik, hanem a kezmozdulatok. de :) vettem egy doboz szivoszalat es idonkent ha "kezimunkazni "tamad kedvem, csak eloveszem. nem szivom de a kezembe van. bizz magadban! ez a legfontosabb! es ne eroszakold magad!!
2010. aug. 16. 17:37
 20/21 anonim ***** válasza:
Én vagyok a filmrt belinkelő! Az orvos maga mondja a koraszülött babáról, hogy az "anyja" dohányzásától lett koraszülött! Butaságot te mondasz! Nem csak kora lehet, de beteg is, persze bárkinek lehet korababája, de az nem azt jelenti, hogy az lenne, ha nem dohányzol! Hallgasd meg kicsit figyelmesebben a filmet! Lehet romák vannak a filmen, de ez most hogy jön ide??
2010. aug. 17. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!