Terhességetek elején sok kávét ittatok, lett baja a babának? Sehogy sem tudok leszokni. Napi 3-at iszok,5hetes vagyok. Ártottam a babának?
Én alacsony vérnyomás miatt ittam, max. 2-3-at. Semmi baj nem lett, doki engedélyezte, még kicsit hülyének is nézett, hogy emiatt aggódok. :)
Túlzásba persze nem kell vinni, próbáld tartani a napi 1-2-t.
Én napi 1-2-t ittam, ezt csökkentettem napi 1 tejesre. Nagyon alacsony a vérnyomásom.
Próbáld esetleg levinni 1-2-re, de elvileg ettől nem lesz baja a babának az én dokim szerint sem.
Ha alacsony a vernyomasad, akkor ihatsz kavet, de kettore jo lenne levinni akkor is, foleg, ha eroset iszol.
Ha gyenget, vagy kis adagot sok tejjel, stb, akkor maradhat a harom is.
Ha a vernyomasod eleri a normal tartomany felso hatarat, akkor csokkentened kell, ha magas lenne, akkor el is kellene hagyni.
Normal esetben nem artasz vele.
Nekem a védőnő mondta, hogy igyak kávét ha alacsony a vérnyomásom.
Próbáld meg lecsökkenteni a biztonság kedvéért napi 1-2-re. Nem ártottál vele szerintem.
Terhességiem és a szotatások alatt is ittam/iszok napi 2-3 teejkávét (főzött kávé3+desítő+tej)
Amikor második született a kórházban nem volt csak macikávés tejekávé.
1 napig fájt a fejem, kértem páromat, hozzon be egy mekis hosszú kávét, megittam és 10 perc múlva elmúlt a fejfájásom.
Többet ártasz ha 3in1 vackokat iszol,amik tele vannk mindeféle adalékanyagokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!