Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességetek elején sok...

Terhességetek elején sok kávét ittatok, lett baja a babának? Sehogy sem tudok leszokni. Napi 3-at iszok,5hetes vagyok. Ártottam a babának?

Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 11:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Én alacsony vérnyomás miatt ittam, max. 2-3-at. Semmi baj nem lett, doki engedélyezte, még kicsit hülyének is nézett, hogy emiatt aggódok. :)

Túlzásba persze nem kell vinni, próbáld tartani a napi 1-2-t.

2011. júl. 7. 11:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Terhesség előtt nekem is napi 3-4 kávé volt az adagom, mióta babát várok csak reggel iszom, akkor is tejes kávét(fél adag kávé+1,5-2dl tej). Ha nagyon nem bírod ki igyál inkább 3in1 kávét abban kevesebb a koffein.
2011. júl. 7. 11:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Ihatsz! Nekem pl.nagyon alacsony a vérnyomásom. Eddig is az volt, de amióta babás vagyok még jobban. Sokat fáj a fejem, szédelgek is. A doki mondta,hogy igyam meg nyugodtan a 3 kávét (mondjuk én tejjel iszom). Inkább,mint hogy rosszul legyek vagy gyógyszer szedjek!
2011. júl. 7. 11:19
 4/8 Avery ***** válasza:

Én napi 1-2-t ittam, ezt csökkentettem napi 1 tejesre. Nagyon alacsony a vérnyomásom.

Próbáld esetleg levinni 1-2-re, de elvileg ettől nem lesz baja a babának az én dokim szerint sem.

2011. júl. 7. 11:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha alacsony a vernyomasad, akkor ihatsz kavet, de kettore jo lenne levinni akkor is, foleg, ha eroset iszol.

Ha gyenget, vagy kis adagot sok tejjel, stb, akkor maradhat a harom is.

Ha a vernyomasod eleri a normal tartomany felso hatarat, akkor csokkentened kell, ha magas lenne, akkor el is kellene hagyni.

Normal esetben nem artasz vele.

2011. júl. 7. 11:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem a védőnő mondta, hogy igyak kávét ha alacsony a vérnyomásom.

Próbáld meg lecsökkenteni a biztonság kedvéért napi 1-2-re. Nem ártottál vele szerintem.

2011. júl. 7. 12:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Terhességiem és a szotatások alatt is ittam/iszok napi 2-3 teejkávét (főzött kávé3+desítő+tej)

Amikor második született a kórházban nem volt csak macikávés tejekávé.

1 napig fájt a fejem, kértem páromat, hozzon be egy mekis hosszú kávét, megittam és 10 perc múlva elmúlt a fejfájásom.

Többet ártasz ha 3in1 vackokat iszol,amik tele vannk mindeféle adalékanyagokkal.

2011. júl. 7. 12:21
 8/8 anonim ***** válasza:
próbáld meg a csökkentett koffein tartalmút. A Ricoré 60%-os instant, elég jó ízű és abból ihatsz napi 2-3. Én a szoptatás alatt is azt ittam.
2011. júl. 8. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!