Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért bőgök mindenen amióta...

Miért bőgök mindenen amióta terhes vagyok? Mikor múlik ez el? 8 hetes vagyok

Figyelt kérdés
Meg állandóan az édességet eszem.. Ha nincs itthon édesség akkor bőgök. Nem tudom miert. Paromat szerintem mar idegesiti
2018. aug. 24. 22:55
1 2
 1/11 anonim válasza:
52%
Még nem voltam terhes, de szerintem ez csak a hormonok miatt van. Természetes. Majd elmúlik egy idő után.
2018. aug. 24. 22:59
 2/11 anonim ***** válasza:
22%
Mert szerintem most jöttél rá hogy a szabadságodnak befellegzett.
2018. aug. 24. 23:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hormonok, csak várd ki mi lesz majd szülés után :)

Nekem nem igazán múlt el, nagyon sírós voltam terhesen, de szülés után is hónapokig. Szerencsére a férjem jól vette az akadályt:)

2018. aug. 24. 23:05
 4/11 anonim ***** válasza:
30%
Szülés után van ilyen:DD Nem terhességkor:DD
2018. aug. 24. 23:23
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Amióta terhes lettem az elsővel, azóta bőgök mindenen. Már a másodikat várom, egyre erősebb és nem szűnt meg akkor sem, amikor nem vártam babát. 😊 Ez már így marad.
2018. aug. 25. 00:29
 6/11 anonim ***** válasza:
65%
Én még csak mára nem várom, de nálam ez már jelen van. Teszteltem pozit. Hány éves vagy?
2018. aug. 25. 06:15
 7/11 anonim ***** válasza:
31%

Èn nem allandoan, de azert neha-neha elbogom magam.

Leginkabb azert, mert annyira rosszul vagyok, es szeretnek jol lenni.

Masreszt nyalas dolgokon kepes vagyok elsirni magam

2018. aug. 25. 07:31
 8/11 anonim ***** válasza:
54%

Én 3x sírtam összesen,mióta terhes vagyok.

2x mikor nem talált a szonográfus szivhangot és 1x mikor a doki talált.De az utóbbi örömömben volt😊

2018. aug. 25. 08:27
 9/11 anonim ***** válasza:
83%
Én nem vagyok az a sírós típus, de terhesen a hormonok nagyon tudnak dolgozni, és belőlem is előhozták:D 16 hetes terhes voltam a születésnapomon, emlèkszem, hogy 5 percig zokogtam, hogy milyen szép a torta, és a tüzijàtèk rajta..:D nagyon magamra tudtam venni dolgokat, amiken amúgy àtsiklok, meg nem foglalkozom vele, pl a munkahelyemen. Majd elmúlik...szülés utàn ezt szorozd meg, èn a kórhàzban 2 napig bőgtem MINDENEN! Ott még ràjön a tejbelövvelés okozta hormonváltozás is..kész katasztrófa ilyen téren:D
2018. aug. 25. 08:55
 10/11 anonim ***** válasza:
13 hetes terhes vagyok. Mindenen sírok még mindig, amúgy nekem ez volt az első jele is :D csak akkor még nem tudtam mitől volt. Olyanokon képes vagyok elsírni magam, ha valami nincs itthon ami kellene. Egyszer azon, hogy dolgoznom kell menni (nagyon rosszul is voltam akkor, hánytam is), meg azon is, hogy legyőztek egy játékban :):D teljesen normális, dolgoznak a hormonok. Szerintem nem mostanában lesz ennek vége, ahogy nálam sem sajnos
2018. aug. 28. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!