Hány hónap próbálkozás után lettetek terhesek?
Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 14:35
1/19 anonim válasza:
Elsővel 5, másodikkal 3.
Állítólag hátra hajló méhem van, ami nehezíti, de amúgy egészségesek vagyunk, egyikünk sem dohányzik vagy ilyesmi.
2/19 anonim válasza:
Az első elsőre összejött, a másodikra 11 hónapot vártunk.
3/19 anonim válasza:
Nekem harmadik hónapban már nem jött meg. :))
Minden jót!
33 hkm.
5/19 anonim válasza:
Elsovel negy honap alatt ugy, hogy az elso es negyedik honapban voltunk igazan rajta, a kozepso kettoben el voltunk bizonytalanodva, hogy jo otlet-e mar a gyermekvallalas, igy elegge visszafogtuk magunkat. Az elso honapban meg eleg nehez lett volna teherbe esni, mert akkor hagytam abba a fogamzasgatlot, szoval meg javaban a kiurules ment.
A masodik baba az elso honapban sikerult, de akkor ovutesztet is hasznaltam.
8/19 anonim válasza:
6 hónapot váratott magára a kis csajszim.
9/19 anonim válasza:
Harmadikra osszejott :)))
Most mar 2.5 honapos a kisfiunk :)
10/19 anonim válasza:
0 hónap.Gyorsabb volt, mint a gondolat:)) Ahogy kigondoltuk, hogy vágyunk rá, már jött is.Első baba, és nagyon-nagyon szerencsésnek érzem magam, mert gyakorlatilag nem is próbálkoztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!