Hány hónap próbálkozás után jöhet össze a baba?
Figyelt kérdés
2008. okt. 16. 13:07
1/19 anonim válasza:
Mi decemberben kezdtük el, megjött 3x a mensim, és áprilisban már nem jött meg, most vagyok 29 hetes terhes kismama!
Sok sikert, és kitartást, nem szabad feladni, sikerülni fog! :-)))))))))))))
2/19 anonim válasza:
nekünk elsőre összejött,pontosan tudtuk,mikor kell együtt lenni.
3/19 anonim válasza:
Márciusban eldöntöttük, a következő hónapban már nem jött meg. Most 33 hetes vagyok!
4/19 anonim válasza:
Nálunk mindkét gyerkőc elsőre összejött. :)
5/19 anonim válasza:
nekünk másodszorra jött össze, most már 23 hetes vagyok
6/19 anonim válasza:
Mi január óta próbálkozunk, de eddig semmi. Az egyik ismerősömnek július közepén volt az esküvője, és már 11 hetes terhes. Egy másik ismerősöm meg már több mint másfél éve hiába vár.
7/19 anonim válasza:
Mi május 1-jén kezdtünk el próbálkozni, május 26-án már egy pozitív terhességi teszt volt a kezemben. Most vagyok 24 hetes.
8/19 anonim válasza:
Abbahagytam a fogamzásgátlót májusban, most 12 hetes vagyok de úgy sikerült hogy nem is tudtuk mikor volt peteérésem, mert a gyógyszer abbahagyása után nem jött meg egyszer sem.
úgyhogy a pocakomban most egy csodakisbogyó van.
Képzeld el így hogy egyszer se jött meg tudtuk peteérésem sincsen mi és elkeseredtünk nagyon és láss csodát!
Ne adjátok fel, ne stresszeljetek, sok sikert!
9/19 anonim válasza:
Egyszer nagyon kikészített a kolléganőm, meg amúgy is nagyon nehéz nap volt a munkahelyemen, és úgy mentem haza, hogy és megyek szülni, nem akarok tovább dolgozni. Aznap este neki is láttunk, és egyből sikerült is a baba!
10/19 anonim válasza:
Szia! Nekem márciusban volt egy vetélésem és most októberben megajándékoztam a párom egy + terhességi teszttel:-)
Kitartás Nektek!
6 hetes kimama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!