Hány hónap próbálkozás után jöhet össze a baba?
szia!
nekünk az első baba 4 hónap alatt sikerült,de sajnos nem tarthattam meg,mert beteg volt a magzat!a második,akivel jelenleg 19 hetes terhes vagyok,7 hónap alatt jött össze! én javasolni tudom neked a ciklus.hu oldalt,mert mát mi is teljesen kétségbe voltunk esve,hogy nekünk nem fog összejönni,és azzal az oldallal elsőre sikerült! előtte is intenzíven próbálkoztunk,de valószínű,hogy nem a megfelelő napokon! sok sikert,és jó egészséget!
Szia,
Két és fél éve próbálkoztunk először, akkor majd egy év alatt nem jött össze, akkor rá is hagytuk, újra el kezdtem szedni a gyógyszert.
Idén januárban hagytam abba, PG/53 termékenységi tesztet használtam, két hónap után egyetlen egy napon jelzett termékenységet, aznap össze is jött a pocaklakó.
33 hetes kismama
Nekem másodszorra jött össze, de ez teljesen változó.
Az 1-re 30 % az esély, ha minden rendben.
Ha van valami probléma, akkor természetesen nem jön össze.
Nekünk is rögtön elsőre összejött, nászéjszakás baba :)
De sajnos sok ismerősöm évek óta próbálkozik, meg jónéhányan lombikoztak is :(
32 heteske
Szia!
Mi tavaly szeptember óta nem védekezünk, és márciusban már nem jött meg. Közben én évvégén az összes vírusos járávnyon átestem, ami csak létezett, nov.-től febr. elejéig folyton gyógyszert szedtem, mert minden bajom volt.
Nem feladni, és nem rágörcsölni, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan megérkezik hozzátok is a gólya! (küldök neki egy GPS-t, mert biztosan nála van a címetek, csak eltévedt a kis buta)
Üdv. Egy 36 hetes kismammutka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!