Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hónap próbálkozás után...

Hány hónap próbálkozás után jöhet össze a baba?

Figyelt kérdés
2008. okt. 16. 13:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

szia!

nekünk az első baba 4 hónap alatt sikerült,de sajnos nem tarthattam meg,mert beteg volt a magzat!a második,akivel jelenleg 19 hetes terhes vagyok,7 hónap alatt jött össze! én javasolni tudom neked a ciklus.hu oldalt,mert mát mi is teljesen kétségbe voltunk esve,hogy nekünk nem fog összejönni,és azzal az oldallal elsőre sikerült! előtte is intenzíven próbálkoztunk,de valószínű,hogy nem a megfelelő napokon! sok sikert,és jó egészséget!

2008. okt. 16. 13:55
 12/19 anonim ***** válasza:

Szia,

Két és fél éve próbálkoztunk először, akkor majd egy év alatt nem jött össze, akkor rá is hagytuk, újra el kezdtem szedni a gyógyszert.

Idén januárban hagytam abba, PG/53 termékenységi tesztet használtam, két hónap után egyetlen egy napon jelzett termékenységet, aznap össze is jött a pocaklakó.

33 hetes kismama

2008. okt. 16. 14:14
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem másodszorra jött össze, de ez teljesen változó.

Az 1-re 30 % az esély, ha minden rendben.

Ha van valami probléma, akkor természetesen nem jön össze.

2008. okt. 16. 14:20
 14/19 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk első baba és első próbálkozásra összejött és nem számolgattunk, nem méregettünk semmit! De gondolom mi a szerencsésebbek közé tartozunk!
2008. okt. 16. 14:34
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is rögtön elsőre összejött, nászéjszakás baba :)

De sajnos sok ismerősöm évek óta próbálkozik, meg jónéhányan lombikoztak is :(

32 heteske

2008. okt. 16. 14:55
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi tavaly szeptember óta nem védekezünk, és márciusban már nem jött meg. Közben én évvégén az összes vírusos járávnyon átestem, ami csak létezett, nov.-től febr. elejéig folyton gyógyszert szedtem, mert minden bajom volt.

Nem feladni, és nem rágörcsölni, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan megérkezik hozzátok is a gólya! (küldök neki egy GPS-t, mert biztosan nála van a címetek, csak eltévedt a kis buta)

Üdv. Egy 36 hetes kismammutka

2008. okt. 16. 15:53
 17/19 anonim ***** válasza:
bocs, nem járávny, hanem járvány ;D
2008. okt. 16. 15:55
 18/19 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a bíztató válaszokat!
2008. okt. 17. 09:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekünk elsőre összejött, a www.kismama.hu oldal termékenységkalkulátorát használtuk. Szerintem szerencsénk volt, a férjem szerint jókor voltunk jó helyen. Barátaink viszont két évig próbálkoztak, mire összejött, azt mondták,mindkettejük stresszes munkahelye volt a ludas
2008. okt. 18. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!