Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes terhes vagyok, és...

12 hetes terhes vagyok, és most kaptam egy szuper állásajánlatot. Vállaljam? Többi lent.

Figyelt kérdés
Két éve vagyok itthon GYES-en, és most hívtak egy tök jó ajánlattal. A kislányomra tud vigyázni anyukám és anyósom is, ügyes, önálló kétéves, szerintem vele nem lesz gond. A munkát már jövő héten kezdhetném. Mondtam, hogy csak novemberig tudom vállalni, de így is kellek nekik. Szellemi munka, de azért aggódom, hogy tudom-e majd csinálni, nem leszek-e fáradt, vagy a vizsgálatok miatt nem lesz-e gáz. Az is aggaszt, hogy két év után vissza tudok-e illeszkedni... Tapasztalatok? Szerintetek belevágjak?
2010. jún. 21. 14:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze, menj! és sok sikert!
2010. jún. 21. 14:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy próbát megér! Az elején biztos nehéz lesz, de ha úgy érzed, hogy alkalmas vagy rá, tuti hamar belerázódsz és semmi gond nem lesz.

Minden jót kívánok!

2010. jún. 21. 14:57
 3/4 Victory82 ***** válasza:
100%
Szia!Az már jelent valamit,ha csak novemberig mennél és így is ragaszkodnak hozzád!Vágj bele!Sok sikert kívánok neked!Gratulálok a picihez!
2010. jún. 21. 15:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a biztatást! Holnap megyek megbeszélésre, és ha minden oké, belevágok:)
2010. jún. 21. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!