12 hetes terhes vagyok, és most kaptam egy szuper állásajánlatot. Vállaljam? Többi lent.
Figyelt kérdés
Két éve vagyok itthon GYES-en, és most hívtak egy tök jó ajánlattal. A kislányomra tud vigyázni anyukám és anyósom is, ügyes, önálló kétéves, szerintem vele nem lesz gond. A munkát már jövő héten kezdhetném. Mondtam, hogy csak novemberig tudom vállalni, de így is kellek nekik. Szellemi munka, de azért aggódom, hogy tudom-e majd csinálni, nem leszek-e fáradt, vagy a vizsgálatok miatt nem lesz-e gáz. Az is aggaszt, hogy két év után vissza tudok-e illeszkedni... Tapasztalatok? Szerintetek belevágjak?2010. jún. 21. 14:33
2/4 anonim válasza:
Egy próbát megér! Az elején biztos nehéz lesz, de ha úgy érzed, hogy alkalmas vagy rá, tuti hamar belerázódsz és semmi gond nem lesz.
Minden jót kívánok!
3/4 Victory82 válasza:
Szia!Az már jelent valamit,ha csak novemberig mennél és így is ragaszkodnak hozzád!Vágj bele!Sok sikert kívánok neked!Gratulálok a picihez!
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a biztatást! Holnap megyek megbeszélésre, és ha minden oké, belevágok:)
2010. jún. 21. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!