Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 15 éves vagyok, és nagyon...

15 éves vagyok, és nagyon szeretnék gyereket szerintetek vállaljam?

Figyelt kérdés
Mindigis imádtam a gyerekeket, a babákat, és egyre jobban vágyok rá hogy nekem is legyen, Megkérdeztem anyám és ő azt mondta nem bánja, és a suliban is tudnék halasztani. Szerintetek túl korai?
2011. nov. 5. 20:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Trolololololololololo
2011. nov. 5. 21:00
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

NAgyon fiatal vagy még, előtted az egész élet. HA rám hallgatsz nem teszed. Néhány év múlva hiányoznának azok a dolgok, amiket kihagytál. (suli, barátok, pasik, bulik, vagy csak egy nyugodt óra)

A másik kérdés, hogy milyen az apa. MErt ugye anélkül nem megy....egyedül gyereket nevelni pedig nem egy leányálom. (szintén tapasztalat)

Inkább menj el baby szitternek, keress egy kis pénzt, és alapozd meg a jövődet.

2011. nov. 5. 21:01
 3/21 anonim ***** válasza:
96%
Nem nyugodtan dugasd meg magad. Aztán szülj gyereket és élj úgy mint a cigányok. Rajta.
2011. nov. 5. 21:01
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Okos anyád van.
2011. nov. 5. 21:02
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Nézz meg pár szülésvideót a youtube-n és elmegy a kedved :) Hidd el sem a várandósság, sem a szülés, de legfőképp a gyereknevelés nem sétagalopp.

Te eddig csak annyit láttál belőle, hogy jaj de édes cuki stb. De amikor majd lehány, lekakil, három óránkénti körforgásban élsz, napi 2 óra alvással, és persze üvölt ha fáj valami akkor mit csinálsz? Lepasszolod anyunak és éled világod tovább?

Felelőtlenség ennyi idősen, sőt még a tizen vége huszon eleje korban is, ha nincs meg a megfelelő háttér.

Ja és az apuka? :)

2011. nov. 5. 21:04
 6/21 A kérdező kommentje:
Hát az apára még nem gondoltam. Most nincs barátom de biztos találnék olyat aki szeretne gyereket. Viszont a babyszitterkedés az jó ötlet akkor talán nem lenne ilyen gyerekhiányom. :)
2011. nov. 5. 21:06
 7/21 anonim válasza:
12%
Hát szerintem nyugodtan vállalhatsz gyereket, ha komolyan gondolod, és nem akarod ellinkeskedni. Én 17 éves vagyok és most várom a 2. gyermekem és teljesen jól elvagyok vele, nem lehetetlen, persze a megfelelő apa nélkülözhetetlen.! Sok sikert .! : D
2011. nov. 5. 21:19
 8/21 anonim ***** válasza:
80%

utolsó hát neked csak gratulálni tudok

nehogy gyereket vállalj ne légy hülye

meg fogod bánni

anyud is fiatalon szült?

2011. nov. 5. 21:23
 9/21 anonim ***** válasza:
49%
Már megbocsáss, de ez egyenesen nevetséges. Ez a gyerekes felfogás (főleg ha még apajelölt sincs) nálad még fogható a korra (igazából már nálad sem lehetne), de anyukád?? Gratulálok...
2011. nov. 5. 21:31
 10/21 A kérdező kommentje:
igen anyukám most 33 éves
2011. nov. 5. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!