Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6hetes terhes vagyok de...

6hetes terhes vagyok de teljesen kétségbeestem! Vállaljam?

Figyelt kérdés

decemberben elvetéltem,teljesen kiborultam!mindenképp szerettem volna teherbe esni,a párom agyára mentem!Most sikerült pedig már pont sikerült felépülnöm!Nemtudom hogy helyes -e így..annyira félek hogy mivan ha a párommal nem bírjuk helyrehozni a kapcsolatunkat és így születik meg a babám!annyira szeretnék tényleg anya lenni!de így???nem azt mondom hogy nem vagyunk jól meg,de azért nemis vagyok felhőtlenül boldog!Ha elvetetném újra kiborulnék!és nem is bírnám megtenni,de mivan ha az lenne a helyes???segítsetek!!

egy elkeseredett kismama

2009. szept. 9. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem tartsd meg. Mások is felnevelték egyedül a gyereküket. De azért kívánom hogy jobbra forduljon a kapcs.-od!
2009. szept. 9. 18:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Először is az a legfontosabb, hogy túl vagy a decemberi traumán, tehát már semmi sem akadályoz meg abban, hogy újra az a tüneményes csajszi legyél, aki korábban voltál! Próbálj meg felhőtlenül örülni a babátoknak, ezt amennyire csak tudod, mutasd ki a párod felé is. Ha igazán szeret, meg tudja érteni, hogy min mentél keresztül, és az örömödet látva nem hiszem, hogy képes lenne "fából lenni". :) Én tuti a párom nyakába ugranék, jól megszorongatnám, megpuszilgatnám, miközben egyfolytában azt hajtogatnám, milyen jó, hogy szülők leszünk!
2009. szept. 9. 18:35
 3/6 A kérdező kommentje:
igazatok van:)csak bennem van az a bizonyos "félsz"...de nagyon örülök amúgy hogy babát várok!!:)
2009. szept. 9. 18:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Nehogy elvetesd!!Akkor tuti kiakadnál utánna,főleg ha aztán már nem is eshetnél teherbe!Párod is bizti örülni fog és te is nyugodtabb leszel.Tudja már amúgy?Tökéletes kapcsolat meg nincs is.Boldog babavárást,jó egészséget nektek!!15hetes anyuka
2009. szept. 9. 21:38
 5/6 anonim ***** válasza:
A te kisbabad szepen es egeszsegesen fog fejlodni, mar dobog a kis szive, most o a legfontosabb, a tobbit meg fogod tudni oldani!
2009. szept. 9. 22:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Az apáknek idő kell, hogy felnőjjenek a feladathoz.

Mi akartunk gyereket! A párom 30 éves, én 31 vagyok. Mikor összejött, a férjem először örült, mint majom a farkának. 2 hétig tartott. Utána visszament kisfiúba (sajnos). A 14. hétben vagyok, és talán kezdi összeszedni magát. Már kezd felnőni a feladatához, kezdi elfogadni, hogy már nem csak ő van, meg néha én. Hanem van egy pocaklakó, aki egyszer csak egy síró pelenkacsomag lesz. És bizony körülötte forog majd a világ.

Egy biztos. Ha elveteted, azt soha nem fogod megbocsájtani magadnak. És tudod miért? Te magad írtad le. Mert vágysz rá! Mert ANYA szeretnél lenni!

Hidd el, mindent meg lehet oldani, és előbb-utóbb a pasi is felnő a feladathoz és elfogadja majd az új helyzetet. Ha meg nem, akkor se ess kétségbe, más is felnevelte egyedül a csemetéjét.

NEKED KELL ÉREZNI LEGBELÜL, MI A FELADATOD! DE LEÍRTAD. "ANNYIRA SZERETNÉK TÉNYLEG ANYA LENNI!"

2009. szept. 10. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!