6hetes terhes vagyok de teljesen kétségbeestem! Vállaljam?
decemberben elvetéltem,teljesen kiborultam!mindenképp szerettem volna teherbe esni,a párom agyára mentem!Most sikerült pedig már pont sikerült felépülnöm!Nemtudom hogy helyes -e így..annyira félek hogy mivan ha a párommal nem bírjuk helyrehozni a kapcsolatunkat és így születik meg a babám!annyira szeretnék tényleg anya lenni!de így???nem azt mondom hogy nem vagyunk jól meg,de azért nemis vagyok felhőtlenül boldog!Ha elvetetném újra kiborulnék!és nem is bírnám megtenni,de mivan ha az lenne a helyes???segítsetek!!
egy elkeseredett kismama
Az apáknek idő kell, hogy felnőjjenek a feladathoz.
Mi akartunk gyereket! A párom 30 éves, én 31 vagyok. Mikor összejött, a férjem először örült, mint majom a farkának. 2 hétig tartott. Utána visszament kisfiúba (sajnos). A 14. hétben vagyok, és talán kezdi összeszedni magát. Már kezd felnőni a feladatához, kezdi elfogadni, hogy már nem csak ő van, meg néha én. Hanem van egy pocaklakó, aki egyszer csak egy síró pelenkacsomag lesz. És bizony körülötte forog majd a világ.
Egy biztos. Ha elveteted, azt soha nem fogod megbocsájtani magadnak. És tudod miért? Te magad írtad le. Mert vágysz rá! Mert ANYA szeretnél lenni!
Hidd el, mindent meg lehet oldani, és előbb-utóbb a pasi is felnő a feladathoz és elfogadja majd az új helyzetet. Ha meg nem, akkor se ess kétségbe, más is felnevelte egyedül a csemetéjét.
NEKED KELL ÉREZNI LEGBELÜL, MI A FELADATOD! DE LEÍRTAD. "ANNYIRA SZERETNÉK TÉNYLEG ANYA LENNI!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!