Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kétségbeestem, nem érzem a...

Kétségbeestem, nem érzem a babàmat?

Figyelt kérdés

19 hetes terhes multam,de még nem éreztem mozogni eddig egyszer sem.

Elsö babàmat koràn megéreztem,most semmi.A hasam fàj,vagyis mintha egy nagy kö lenne benne,a derekam is fàj,hànyingerem is van,a mellem is viszket,szoval a terhességi jelek megvannak,de nem tudom,normàlis-e hogy még nem érzem a babàt?

2009. dec. 22. 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sztem Ne ess kétségbe, van aki 20-22 hetesen érzik meg, lehet h az elsőt korán érezted, de nem minden terhesség egyforma, lehet h egy kicsit lustábbacska a pocaklakód:)
2009. dec. 22. 21:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Elöl fekszik a lepényed, lehet azért nem érzed, vagy befelé van fordulva és arra boxol. :)

Én csütörtökön leszek 19 hetes, max. este érzem, kb. egy órás figyelgetés után. Ma voltam dokinál, minden rendben vele. A pocimban ugyan olyan érzés van, mint neked, a cicim viszket, a lábam is, szóval minden rendben! :)

2009. dec. 22. 21:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Én se éreztem 23 hetesig, azóta is egy nap talán 2x ha bejelentkezik...lehet, hogy neked is ilyen lusta babád lesz.Még nincsen okod aggodalomra:)
2009. dec. 23. 10:51
 4/4 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM!
2009. dec. 23. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!