ET+14. napon mennyi a normàlis hcg hormon?
Erre eleg nehez valaszolni, mert hatalmas elteresek lehetnek.
HCG szintek a fogamzástól eltelt idő szerint:
9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690
Azaz a tied a min-max tartomany kozepen van kb.
Elvileg ettol meg lehet, mert altalaban magasabb ikerterhessegnel a hcg, azaz a normal ertek felso hatara, viszont nem feltetlenul es foleg nem a korai szakaszban.
Az elso (es masodik valaszolo vagyok).
En ugyan a hcg-mrol nem tudok nyilatkozni, mert sohasem nezettem verbol, viszont a masodik terhessegemnel en nagyon durvan puffadtam a 13-14. hetig. De olyan szinten, hogy deltol kezdodott es keso delutan mar iszonyatos szelgorcseim voltak, estere ugy neztem ki, mint egy torokbasa (magamhoz kepest, mert egyebkent izmos, lapos hasam van, szoval igy sem puffadtam hatalmasra, de estenkent mar nem volt lapos a hasam es nagyon szenvedtem).
Hozzateszem, hogy az elso gyerekkel is ez volt, vele is nagyon puffadtam, de mintha ugy remlene, hogy nem annyira, mint a masodikkal. Az is lehet, hogy csak az ido szepiti a tuneteket, nem tudom.
A lenyeg: utolag kiderult, hogy a masodik terhessegem ikerterhesseg volt egy darabig, lehet, hogy ez okozta az erosebb puffadast. Mondjuk azert nem biztos, mert az egyik embrio nagyon koran elhalt, 6-7 hetesen es mint irtam nekem meg utana is tartott hetekig a puffadas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!